Skip to content

27 Utendørs trinnbelysningsideer som vil forbløffe deg

22 de februar de 2021

Enten du vil bruke trapper eller trappelys for å livne opp i hagen din, eller bare ønsker å se high-end trappelysdesign, gir dette innlegget deg 27 kuraterte utendørs trinnbelysningsinstallasjoner. Vær misunnelig i nabolaget ditt ved å prøve å bruke en av disse på eiendommen din.

En samling med 27 utendørs trinnbelysningsinstallasjoner
Ingen hager ser like ut. De bruker forskjellige utseende, stiler, planter og hardscape-materialer. Hvordan du beveger deg rundt i hagen er også unik. En måte å «transformere» en hage på, bruker belysning som innebærer belysning av utendørs stier, gangveier, trinn og trapper.

For noen gode ideer med hagelys om natten, for belysning der du går, det være seg på en steinsti, klatring i tretrapp eller å ta skritt på store biter av naturstein. Du vil bli imponert over alle kreative måter og ideer som brukes til å lyse trinnene våre i hagen.

Noen av ideene finner du i denne artikkelen:

  • Solar trinnlys ideer
  • Første trinn ideer
  • Dekk trinn ideer
  • Ideer til dekk trapper
  • Solterrasse trinn belysning ideer
  • Dekk trinn lys ideer
  • Lys for ideer til trapper
  • Idéer til trappelys
  • Patio trinn ideer

Under trinn og under trappebelysning

kilde: architizer.com
Disse utendørslampene ser utover kule de gjør opp trappene selv. Å lyse opp hagen med en lidenskap som ingen andre trinnlys kunne. Det gjør seg selv midtpunktet om natten. Perfekt for folk som liker luksus, men likevel unikt utseende. Så moderne og elegant.

kilde: lamperplus.com
Disse lysene er godt skjult under kanten av hvert trinn, noe som gir den løftende delen av trinnet en velfortjent belysning. De fungerer som ekte kjøkken under skaplys for trinnene dine.

kilde: homedsgn.com
Disse utendørs trinnene minner meg om middager med levende lys i en natthage. Belysningen ser ut som den er akkurat nok og ikke for sterk. Nesten som små ildlinjer under hvert trinn. Å legge til LED-banelys med bevegelsessensorfunksjon vil gjøre det mer drømmende og en suksess.

kilde: zillow
Ganske sofistikerte og koselige LED-lys, med absolutt en moderne følelse. Belysningen fungerer bra i et mindre område og gir hver landing og ekstra berøring, slik at trappene ser enda mer unike ut.

kilde: hage- og landskapsdesign av laara copley-smith
Trinnlysene ordnet i et diagonalt mønster som går opp og ned, skinner sterkt for å vise deg den nøyaktige plasseringen av hvert trinn som lander. Det diagonale mønsteret de holder trinnene interessante. De gjør også et godt valg for en hage labyrint eller himmelhage.

kilde: housetrends.com
Lysene på disse utendørs trinnene ser ut som flytende lys. Jeg elsker det elegante og minimalistiske utseendet. Perfekt for å bygge de mest misunnelige natthagen.

kilde: sehomes.tumblr.com
Denne trappen er den typen folk drømmer om for hagen og hagen din. Det tilbyr det beste fra begge verdener ved å ha høyere og lavere nivåer for å nyte og slappe av. Jeg er sikker på at dette ser slående ut om kvelden, spesielt ved fullmåne eller en stjerneklar natt! Dette måneskinnshagen er perfekt for høyere vindeltrapp også!

kilde: ephenry.com
Steinstien til dette huset lyser opp med det som nesten ser ut som «opplyste murstein.» Bruken av billige lys i denne hageomgivelsen om kvelden er så enkel, men likevel så elegant og gir veldig myk og romantisk utendørs belysning på utetrappen din.

kilde: coloradodecks.com
Disse steintrinnene ser så rike ut med belysning som går ut på alle andre nivåer, og gir nok lys uten å overmanne seg. Virkelig iøynefallende og unikt!

kilde: sweetstroll.tumblr.com
De lyse lysene på hagen under disse trappetrinnene ser distraherende ut fra vinkelen i bildet når hvert annet trinn lyser. Mye lys som fyller de store tretrappene, for å holde alle trygge.

kilde: plog og ildsted
Jeg elsker hvordan disse lavspenningslampene i tre ser veldig moderne ut med en minimalistisk følelse, men likevel ser bra ut og gir rikelig med lys! Ikke sikker på om det «mørke området» faktisk har et mini solpanel.

kilde: eBay.com
En annen applikasjon for disse dekkstrinn utendørs sollys montert på et gjerde. Et moderne, minimalistisk, enkelt, men likevel veldig kult og stilig utseende. Disse solsti lysene er bra for den moderne familien!

kilde: pinhomeideas.com
En moderne vri på lyse landskapsbelysning belyser trappene som fører til et utendørs andre nivå, og gir stil og raffinement hagen på en unik måte.

kilde: trex.com
Trapper blusser interessant ut med halvsirkler. Treet på landingene ser ut til å nesten vikle seg rundt. Sikkerhetsbelysningen under hvert trinn fremhever trappen.

kilde: archello.com
De myke lysene på hvert andre trinn gir deg «rullebanen» tilnærmingen til inngangen til et moderne hjem. En estetisk tiltalende belysning.

kilde: mspaintart.com
Høyre side av denne boligen. En serie utendørslamper er lysende trinn og ser utrolig stilige ut, noe som gir sikkerhet og brukervennlighet.

kilde: instructables.comDisse merkelig små lysene gir kanskje ikke mye belysning for trinnene. Imidlertid, med disse lysene på trinnene dine, vil du aldri gå tapt i mørket! Veldig lite iøynefallende og mye arbeid et DIY-prosjekt.

kilde: hpdlighting.com
Utetrappene ser ut som «bratte» og ser stilige ut mens de gir mye ekstra lys til utetrappen. Belysningen ser praktisk ut uten å ta plass. Utmerket bruk av lys på håndlistene også!

kilde: birddogdistributing.com
Beroligende lys belyser trinnene som går til bakgården til et hjem. Fremhever hvert trinn som gir ekstra sikkerhetsfunksjoner samt atmosfære.

DIY utendørs trinnbelysning

kilde: festideer av en proff
Disse papirlyktene gjør en kjedelig setting til et magisk sted perfekt for et utendørs hagefest. En utmerket, men likevel uvanlig ordning for hagebelysning eller til og med en springbrett.

kilde: coffeeandblueprints.tumblr.com
Planlegger du en samling og er bekymret for at gjestene klatrer utetrappen til et annet nivå? Å legge disse DIY utendørs sti lysene til de konkrete trinnene gir en rask og enkel løsning.

kilde: feeney’s
Nok et lysdesign som ville forårsake ekstrem sjalusi og misunnelse. Med utførte hengende lys under kanten på dette dekkrekkverket. Ser ut som en blodåre som strømmer gjennom hagen, men ikke overveldende. Bruk taubelysning for denne typen applikasjoner.

kilde: deavita.fr
Utformingen av disse lysene innebygd i trinnet deler noen intrikate mønstre for å underholde deg selv og besøkende. En morsom måte å tilføre visuell interesse på. perfekt for botaniske hager, ettersom de bidrar til å understreke skjønnheten i nattblomstrende blomster for hvert trinn. De lager ikke en kul skygge.

kilde: archdaily.com
Lyset ser ut som basen til disse «platetrappene» som gir en moderne følelse av landskapet som lyser opp hele området med følelser … Med jevn ugresskontroll og vedlikehold vil den aldri sove når den blir sammen med natten med blomstrende blomster i hagene om natten.

kilde: clcdesign.com
Jevnt fordelt for å lyse opp området nær dem og ingenting mer. Belysningen gir litt gnist de fleste trinn skriker desperat etter.

kilde: rowcdesign.com
Disse trinnlysene lyser opp stien og blender ikke, mens de avgir en «myk» glød for å sikre at besøkende vet plasseringen av sittegruppen.

kilde: zillow.com
Bålplassen krydrer en bakgård, og betongtrinnene med fantastisk hagebelysning inviterer gjestene til det som ser ut som et annet nivå i bakgården. De ser bra ut om dagen, på sen ettermiddag og enda mer spektakulære om natten.

kilde: mckaylighting.com
Disse små utvendige trinnlysene utendørs gjør en god jobb med å lyse opp trappene, og tilfører den perfekte mengden lys uten å ta plass.

h / t architectureartdesigns.com