Skip to content

7 pærer som blomstrer om våren for å plante nå

4 de februar de 2021

Selv om vi kanskje tror at det er for tidlig å tenke på det, er høsten på tide å plante vårblomstrende pærer. En perfekt tid å forberede seg på slutten av vinteren som kommer. Og det er at selv om de solrike årstidene er blomsterdronningene, vil vi ikke slutte å gjenta det. Det er mulig å nyte naturen i tolv måneder, både hjemme og i hagen. En ideell og naturlig måte å bringe varme og liv til når som helst på året. Å oppnå det er like enkelt som å vite hvordan ha blomster hele året i hagen, terrasse eller balkong.

Selv om det ser ut til at godt vær er langt borte, er det på tide å tenke på pærene som blomstrer om våren. En unik mulighet til å fylle omgivelsene med blomster selv om kulden fortsatt er hos oss. Med et annet viktig pluss: pæreplanter er anlegg med lite vedlikehold. Det skal ikke mye fra oss til å blomstre og gjøre livet lykkelig. Du kan ikke be om mer!

Så la oss dra nytte av høsten til å forberede hagen eller terrassen. Og for dette, ingenting som å velge pærer som blomstrer om våren. Det første åpenbare tegnet på at kulden har kommet til en slutt.

7 FORSLAG TIL PÆRER SOM BLOMSTER I VÅREN

Langt fra å være noen få, antall pærer som blomstrer om våren er veldig stort. Hva mer: noen av dem gjør det til og med i midten av februar. En måned med overgang mot våren som imidlertid fortsetter å opprettholde sine karakteristiske lave temperaturer. Selv kulden er ikke et problem for en god del høstpærer til og med blomstre på snø.

Det er ikke den eneste fordelen med utform hagen din med pærer. I tillegg gjør forskjellige farger, typer blomster og til og med blomstrende øyeblikk dem til et perfekt alternativ for å se ethvert rom som er permanent fullt av liv. Det er nok å kjenne syklusene til hver enkelt av dem, og enda viktigere, noen tips for å plante pærer. En fin måte å legge forskjellige pærer som blomstrer til forskjellige tider, og hele tiden se blomster rundt oss.

Selvfølgelig: å nyte alt det fargestoffet skjer ved å plante pærene som blomstrer om våren om høsten. Et viktig øyeblikk for å garantere at våre pærer får tid til å slå rot og fremfor alt å blomstre.

1. Muscaris, en av de første som blomstrer

Hagearbeider merkevare muscaris pærerEn av pærene som kommer foran våren, da den blomstrer i februar. Få det hit

La oss starte med en av de vårblomstrende pærene som først dukker opp. Klokkeformet, muscarisblomstene vises fra februar. Det er viktig å vite at to blomsterstenger vanligvis kommer ut fra hver pære. Av denne grunn, og hvis ideen vi har er å ha en god blomsterbed, må vi plante sjenerøst.

Muscaris krever et plantested hvor ikke få sol hele dagen. I tillegg krever det vanning hver 15. dag i løpet av de første to månedene av plantingen. En gang i blomst er det ideelle å vanne hver fjerde dag og når underlaget tørker.

2. Crocus, en av de vakreste vårblomstrende pærene

Hagearbeider merkevare blå krokuspærerEn av de vakreste vårblomstrende pærene. Bli grundig kjent med ham

Med en safranlignende blomst, krokusen er også en av de første pærene som blomstrer om våren for å gjøre det. Blomstene har forskjellige farger og er små i størrelse. Perfekt for blomsterpotter, men også for hagestier.

Selv om vi kan utvide plantingen til november, er det ideelle å gjøre det i september. På denne måten får de tid til det slå rot før kulden ankommer og for øvrig å blomstre når de lave temperaturene fremdeles er hos oss.

3. Germansk iris, blomstens eleganse

Hagearbeider merkevare iris pæreEn vakker blomst å komme foran våren. Kos deg med den i denne fargen

Det er den valgte liljen for mange hageelskere. Den majestetiske og fargerike, den germanske irisblomstestangen har en vekst rundt en halv meter. En veldig interessant høyde for blomsterpotter, blomsterpotter, stengrenser eller å lage blomsterbed kombinert med andre pærer som blomstrer om våren av lignende størrelse, for eksempel tulipaner.

Selv om den innrømmer halvskygge, er det ideelle å plante den inn et område med godt lys. Et sentralt aspekt for å fremme blomstringen. I motsetning til andre pærer er den superbestandig mot lave temperaturer, så selv i harde klima kan de blomstre.

4. Narcissus, symbolet på våren

Hagearbeider merkevare trompet narcissepærerEn av de mest populære vårblomstrende pærene. Kjøp disse pærene online

I mange områder av Spania er narcissen forbundet på en populær og festlig måte med vårens ankomst. I tillegg til skjønnheten varer blomstene vanligvis 20 dager. En detalj som gjør dem til en av vårblomstrende pærer som foretrekkes av hageelskere.

Enten vi planter dem i hagen eller i en gryte, må vi unngå vannlogging. Det er viktig at de har god drenering og også at vi inkluderer sand i substratblandingen. Den blomstrer også under skyggefulle forhold, og det er viktig å unngå direkte sol.

5. Tulipan, en av de mest populære vårblomstrende pærene

Hagearbeider merkevare rød tulipanEn perfekt blomst som gir farger og liv i hagen. Lær mer om denne sorten

Det er sannsynligvis en av de mest plantede vårblomstrende pærene. Og det er logisk: tulipanen er det fargerik, super iøynefallende og motstandsdyktig. I tillegg trenger vi ikke å bekymre oss for kulden i det hele tatt. For når det gjelder tulipan, er den ikke bare negativ for utviklingen: den trenger den for å vokse riktig.

For at de skal trives, er det viktig at de har næringsrik, godt drenert jord.

6. Muguet, delikatesse laget blomst

Verdekoras trostpærerEn delikat og vakker blomst for alle rom. Få pærene dine hit

Også kalt liljekonvall eller convallaria, det er et vakkert alternativ å dekke gulv for krypende vekst. Et aspekt som ikke er uforenlig med å plante det i potter, der det også vokser uten problemer. Og det er vel verdt å gjøre: blomstene, i form av små bjeller, gir en veldig karakteristisk søt aroma.

På grunn av sin naturlige opprinnelse kan den plantes i underjordiske og skyggefulle områder. Lengre, er krevende med vanning. Og noe vi ikke kan gå glipp av: det er en giftig plante, så den bør holdes borte fra barn og dyr.

7. Caen-anemone, leve blomsten!

Hagearbeider merkevare anemone pærerEn enkel og fargerik blomst for å dekorere naturen din. Oppdag det grundig

Sannsynligvis, en av de vårblomstrende pærene med lengre blomst. Og det er at selv om det begynner å gjøre det i mars, kan det gjøre det kontinuerlig til slutten av sommeren. En annen attraksjon å vurdere å inkludere den blant plantene våre.

For at de skal kunne utvikle seg riktig, krever de en godt drenert jord rik på humus. Når det gjelder den beste plasseringen for plantingen, er idealet på et sted der det får en god dose daglig sol.

Hvilke av disse vårblomstrende pærene har du allerede hjemme?