Skip to content

Å besøke Lindas hage i Washington, pluss en heads up!

22 de februar de 2021

Dagens bilder er fra Linda Skyler i Washington State. Vi besøkte Linda tre ganger i 2013 (oppdater ditt minne HER, HER og HER), men dette er vår første titt på hva som skjer i 2014!

Hun sier, “Jeg elsker alle bildene som sendes inn hver dag og blir så inspirert av alle de flotte hagearbeidsideene og plantevalgene / kombinasjonene som gartnere prøver. Vi har et stort hagesamfunn der jeg bor på Bainbridge Island, og denne sommeren har vært en rikelig sesong med mer sol enn jeg noen gang kan huske. Hager overalt trives bare.

Hagene mine, i omtrent sone 8, ligner en liten jungel denne tiden av året, men hver morgen er jeg bevæpnet med klipper når jeg går rundt for å holde ting under kontroll i mine små 1/3 mål store hager. Jeg har hatt hagearbeid her i omtrent 35 år og blir aldri lei av det. Alle gartnere har forskjellige talenter, budsjetter og energier, og det er det som gjør hagearbeid fascinerende å jobbe innenfor disse. «

Så sant, Linda. Hagen din ser fantastisk ut!

Hei alle sammen! Selv med de siste tekniske problemene våre, blir GPOD bare mer og mer populært. Så mye at vi har opprettet en ny avdeling i bladet (PAPIR-versjonen!) For å vise frem en av hagene dine hvert nummer! Den heter Our Readers «Gardens, og We’e med Kevin Kaisers Virginia-hage i november / desember 2014-utgaven, og vi har allerede omtalt Betsy Thompsons upstate New York-hage i september / oktober 2014-utgaven og John Blairs Michigan-hage i Juli / august 2014 utgave.

Vi elsker hvordan det gir et annet menneskelig aspekt til hjemmet til gartneren. Så dette er bare et insentiv til å SEND PÅ BILDER AV HAGEN DIN! Hvis vi viser deg på GPOD, kan vi faktisk også vise deg i bladet! Denne bloggen eksisterer bare på grunn av fantastiske gartnere som deg. Uten dine bidrag kan jeg ikke poste, så kom deg ut med kameraene dine og del din stolthet og glede i hagen din med oss!

Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!