Skip to content

Ann hage i Minnesota

23 de mars de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickDagens bilde er fra Ann McCormick. Hun sier, “Hagen min ligger i Crosslake, Minnesota, som ligger nord for Brainerd. Det ble plaget av hjort, så jeg bygde et gjerde fra små trær vi hadde ryddet på eiendommen vår. Med en nesten ukentlig spray av flytende gjerde er hagen fri for hjort.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormick“Jeg stoler på stauder med farger i farger fra ettårige. Jeg bruker beholdere av dem til å fylle ut når flerårige blomster falmer. Stjernespilleren i år var Angelica gigas. Du kan se en av dem vokse foran den røde felgen som er montert på gjerdet. ”

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickJeg elsker din bruk av funnet gjenstander, Ann, porten og den malte felgen er spesielt super! Tusen takk for delingen.

OK, alle sammen, plukkingene er slanke. Send meg noen bilder av hagereisen din eller hagen din forrige sesong!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormick** Hei alle – er du registrert for å få GPOD i innboksen hver morgen? Hvis ikke, gjør det nå!**
–KLIKK HER.–

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickAngelica gigas. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Ann McCormickVil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!

Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER! Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!

Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!