Skip to content

Belysning i hagen om sommeren

11 de juni de 2021

Når de varme temperaturene kommer, det er ingen tvil om at nettene krever en hovedperson og at dette er det friluftsliv.

Dette er en helt annen måte å å kunne nyte sommermånedene, men enda mer, hvis vi får muligheten til å ha vår egen naturlige plass, og vi velger muligheten til å leve den med all den magien den har på grunn av hagenes belysning i disse sommermånedene.

Definer de viktigste punktene i hagen

Definer de viktigste punktene i hagen

Før alt, det første er å tenke på hvordan miljøet vi vil skape. Det må være en som kan gi personlighet til en vakker hage, men spesielt vil det gi oss muligheten til å nyte enda mer hver av sommernettene som vi drømmer om de andre dagene av året til enhver tid.

Og det er ikke nødvendig at vi har en enorm distribusjon av elektriske punkter heller ikke av mange lyspunkter slik at vi kan oppnå denne atmosfæren. Det viktige er bare å kjenne hagelysene vi kan bruke de nettene, og derfor viser vi deg noen tips.

Å gjøre dette, det beste er at vi lager en tegning av hagen tenker på hvert av boområdene, samt tilgangen eller de som bare er reservert for planter. Det anbefales at passasjeområdene, for eksempel poche samt oppholdsarealer, der vi alltid plasserer hagemøblene, kan ha utmerket belysning, fordi dette er stedene som krever mest lys.

Imidlertid, og langt fra hver av disse, kan du se det flørtende lysgrynet i områdene der planter som gjør atmosfæren intim og avslappet. Det er viktig å huske å holde stiene opplyst, så vel som resten av hagen.

Sats på solenergi for å gi lys til hagen

Generelt sett er det mest kompliserte vi kan finne for å kunne gi lys til hagen vår mangel på elektriske punkter.

Men dette trenger ikke å bli en ulempe, siden vi kan få mer ut av solenergi ved å satse på lamper så vel som på vegglamper som er solbelysning, for å nyte lysene i de områdene vi vil belyse.

Dette er en av måtene vi kan løse mangelen på plugger, som også har enorme fordeler, på den ene siden er det energibesparende og på den andre, ville det være en belysningsmodell som er mye mer bærekraftig, som på samme måte kan ha en helt naturlig tidtaker, noe som betyr at den lyser opp når solen går ned.

Kontrasten til lysene, skyggene og også fargene

Kontrasten til lysene, skyggene og også fargene

Hvis lys er den beste måten å skape en atmosfære på, på samme måte er skyggene.

Det er viktig at vi leker med hver av disse kontraster i belysning som med vakuumet på den beste måten å skape et unikt miljø som er typisk for sommernetter. Slik at vi kan skape disse miljøene, kan vi få mest mulig ut av plantens frodighet så vel som i områder som stein.

Å plassere noen fargede lys er også en god idé og samtidig veldig morsomt.

Uten frykt for levende lys

Mesteparten av tiden har vi ikke lyst til å bruke lys i hagen vår som det er mulig fare for brann. Men hvis du liker denne typen lys, kan vi velge ledelys for å gi lys til områdene der vi er, samt å glede oss uten å føle noe frykt.