Skip to content

Bruke plastflasker til hagen

14 de juni de 2021

Kreativitet er utvilsomt en av de mest elegante dyder menneskene har. Takket være dette har mennesket oppnådd innover livet ditt på flere måter. Like måte, kreativiteten Det har gitt opphav til et mylder av elementer som er en del av våre liv i dag.

Kanskje den teknologi og kreativitet gå hånd i hånd i lang tid nå, fordi denne foreningen har gitt opphav til store oppfinnelser som i dag lar mennesker nærme seg livet lettere, uten færre uhell å takle.

Hva kan vi bruke plastflasker til i hagen?

dra nytte av flaskene i hagen

Sånn sett vil denne artikkelen snakke om plastflasker og deres bruk i hagen.

Vi vil presentere noen betraktninger om dette gjenvinningsmetode nylig brukt i mange husholdninger.

Vi vil også forklare noen eksempler slik at brukeren kan ta utgangspunkt i elementene som er eksponert under den, på en slik måte at det er mulig å praktisere det som er utsatt her, og til slutt vil det bli gjort en kort bemerkning om denne metoden og dens innvirkning på det økologiske samfunnet som i dag er i den store oppgaven med å fremme bevissthet og miljøbevarende atferd.

Plastflasker er enkel tilgjengelighet I nesten hvilket som helst land, siden det er i en hvilken som helst brus eller drikkebeholder, er det mulig å skaffe seg hvert av disse redskapene.

En av ideene mest fremmet av miljømotetrender De er de vertikale hagene, en rekke modifikasjoner som gir opphav til en veldig fin struktur i samme hjem.

Utarbeidelsen er veldig enkel, og det er nok å skaffe seg en viss mengde flasker (de som brukeren ønsker), som vil tjene som en pott for plantene.

Hvordan plante planter i plastflasker?

plante planter i flasker

  1. Det skal vi også åpne et hull på siden av flasken. Denne prosessen må utføres med hver av flaskene, og når dette er gjort, vil vi fortsette å lage en kjede med flasker. Det vil være nok å stikke hull på flaskene et bestemt sted, og da bli med dem med en høy motstandstråd.
  2. Når dette er gjort, kan vi fylle hver av flaskene med jord for å så, og deretter fortsette til sett inn tilsvarende frø på haugen.
  3. Til slutt vil vi velge et sted å plassere vår vertikale hage.

Det er mange ideer som brukes i dag for å gjøre dekorasjonen mer økologisk, og det er det kreativitet og teknologi de gir opphav til så enkle metoder, men samtidig så kompliserte som disse.