Skip to content

Crazy for Plants

9 de mars de 2021

Donna Bogumill fra Olympia, Washington deler en pokker av en hage med oss ​​komplett med lyd og bevegelse.

«Jeg elsker hagearbeid i Stillehavet Nordvest! Med så mange fantastiske planteskoler og en nesten ubegrenset palett med planter som vokser godt her, er min største utfordring å inneholde min utelukkende plantebegjær. I løpet av de siste 13 årene har jeg vært jevnt og trutt. utvide hageområdet over vår to mål store eiendom i Olympia, Washington. Omtrent en tredjedel av plassen vår er skogkledd. Vi har etterlatt det meste av det naturlige for dyrelivet som deler dette hjemmet med oss.

Gjennom årene har jeg plantet hundrevis av varianter av stauder, gress, pærer, busker og trær. Flere planter ser ut til å følge meg hjem hver gang jeg drar ut på hagetur eller barnehage. De siste ordene jeg vanligvis hører når jeg drar ut av døren, er «Ikke ta med hjem flere planter.» Som at det kommer til å stoppe meg.

Jeg liker å fokusere på løvfarge og tekstur, spesielt i de skyggefulle områdene. Jeg liker også store solrike områder fylt med både løvverk og blomster. Vi la til en vannfunksjon i fjor, som bringer nye elementer av lyd og bevegelse til hagen.

Dette er min favoritt tid på året. Mange av mai-blomstene vil snart falme, men det er greit. En helt ny rollebesetning av figurer – inkludert pioner, astilbes, astrantier og kousa dogwoods – er klare til å sprenge inn på midt scenen. Det er en av gledene ved hagearbeid – det er alltid noe å se frem til! «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138