Skip to content

Cucumis metuliferus

9 de juni de 2021

De Cucumis metuliferus Det er en ideell urteaktig plante for hagearbeid. Den elsker solen, og med minimal forsiktighet kan du bruke den som ingrediens i forskjellige oppskrifter. Og det er at smaken av frukten er hyggelig, selv om den er eksotisk, og som om det ikke var nok når den er moden, kan den brukes som et dekorelement i bordoppsettet.

Så, Hva venter du på for å vite alt du trenger for å vokse? 🙂

Opprinnelse og egenskaper

Hovedpersonen vår er et urteaktig vintre med vitenskapelig navn Cucumis metuliferus. Det er populært kjent som afrikansk agurk, frukt av paradis, snødekte, mino, kiwuano, kiwano eller spiny afrikansk melon. Det er en slektning av melon- og agurkplanter. Bladene er store, opptil 20 cm, grønne.

Og frukten måler 10-12 cm lang og 6 cm bred og har en langstrakt form. Huden er gulbrun i fargen, og har kjøttfulle og brede pigger. Innvendig finner vi frø på bare 1 cm, hvite.

applikasjoner

Den brukes som hagebruk, fordi frukten er spiselig. Den brukes spesielt i salater, selv om den kan konsumeres alene uten problemer. Den er rik på vitaminer, spesielt C og kalium. Det må også sies at hvis barken ikke blir skadet, varer den opptil 6 måneder.

Hvordan dyrkes den?

Kiwano frukt

Hvis du vil dyrke din egen kiwano, anbefaler vi følgende:

  • plassering: ute, i full sol.
  • Såing: på våren. Det tar omtrent 3-5 uker å spire.
  • til vanlig: fruktbar, med god drenering.
  • Irrigasjon: hyppig, er det nødvendig å unngå at jorden tørker, siden den ikke motstår tørken.
  • Abonnent: gjennom hele sesongen, med organisk gjødsel en gang i måneden.
  • Innhøsting: om høsten, når fruktene blir gulbrune og skallet bare er litt mykt.

Kos deg med kopien av Cucumis metuliferus 🙂