Skip to content

Dekorer en innvendig uteplass

25 de juni de 2021

Stadig flere arkitekter satser på bygge en moderne innvendig uteplass I hjemmet. Og disse rommene får husene til å se annerledes ut. De gjør dem mer naturlige, mer kjente, uten å telle gleden over å kunne nyte et lite stykke natur uten å forlate hjemmet.

Disse uteplassene kan tjene som et drivhus, siden de er beskyttet med gjennomsiktige tak som sparer varme hele dagen, noe som gjør det enkelt å dekorere det med tropiske planter, selv om de ytre temperaturene er kule.

Interiør uteplass dekorasjon

Forbereder design

Før du begynner å kjøpe noe, må du lage et lite design med det du vil ha. Så vi kan ansette en landskapsdesigner, eller vi kan gjøre det selv.

Hvis vi velger det andre alternativet, vil vi gjøre følgende:

  1. Det første og viktigste er å vite hvor mye plass vi har.
  2. Deretter vil vi bestemme om vi vil ha en uteplass kun kledd med planter, eller med gjenstander (sofa, bord osv.).
  3. Vi skal velge plantene.
  4. Og til slutt vil vi bestemme stedet der hver plante og / eller gjenstand skal plasseres.
  5. Nå trenger du bare å shoppe, og snart har du en drømmeinteriørterrasse.

Tips for valg av de beste plantene

For ikke å gjøre feil med plantene, bør vi også gjøre en liten undersøkelse av de som vi aller helst vil ha. For eksempel, hvis høyden på terrassen ikke er veldig høy, anbefales det ikke å kjøpe trær eller palmer.

Moderne innvendige uteplasser gir mye spill. Vi kan designe fra en ørkenhage til en jungel, eller kombinere planter med møbler, og dermed gjøre en stue annerledes enn den vi er vant til å se.

Hvis det vi ønsker er å ha sol og skygge planter på samme sted, er en idé kjøp planter som vil ha sol hvis høyden overstiger den som er i skyggeplanter, og plant sistnevnte under eller ved siden av de store. For eksempel: Vi vil sette i et hjørne en gruppe voksne Cordilines, og rundt noen bregner.

Det endelige resultatet vil sikkert ikke la deg være likegyldig.

Mer informasjon – Innendørs hagearbeid