Skip to content

Dennis & Jeannes hage i Nord-Dakota

11 de mars de 2021

Dette hjørnet har vår bestefars gamle kultivator som et midtpunkt omgitt av innfødte gress og et hekkeområde for en av favorittfuglene mine, killdeer. Trærne er amur lønn, tordenbabyer, skotsk furu, Black Hills gran og Colorado gran. Foto: Courtesy of Avis VeselyDagens bilder er fra Avis Vesely, men mens Avis hager i Maryland, og vi presenterte hagen hennes HER, har hun noe annet å vise oss i dag.

Sidegård med innfødte steiner og gress og en høstbrenn lønn. Foto: Courtesy of Avis VeselyAvis sier, “Dette er min bror og svigerinne hage utenfor Bismarck, Nord-Dakota. I 2006 startet Dennis og Jeanne (Connelly) med en tom tomt på 2 mål, bygde et nytt hjem, plantet babytrær fra Soil Conservation Program, og har jobbet veldig hardt for å vanne, luke og ta vare på dem til de nå har en vakker hage med lite vedlikehold som tar sikkerhetskopi av en coulee-seng.

Fremre steinhage med fasaneskulptur. Foto: Courtesy of Avis Vesely“På grunn av dette dyrelivet og maten og lyet er dyrelivet behov for rikelig. Noen dyreliv som lever i hagen deres er prærieulv, rev, fasan, ryper, hjort, vill kalkun og kanin. Jeg synes disse høstbildene er så vakre med trær og gress i full farge. ”

*** Før *** Nye trær i 2006 med fasanevandring i nærheten. Foto: Courtesy of Avis VeselyJeg elsker virkelig den trærbredden, Dennis og Jeanne! Landskapet ditt ser ut til å passe så fint inn i omgivelsene, og gressene passer perfekt. Det er fredelig og behagelig, og jeg elsker hvordan du har innlemmet din bestefars kultivator.

Drep egg som er skjult i steinsengen nær den gamle kultivatoren. Foto: Courtesy of Avis VeselyTakk for delingen, Avis! Og takk for at du kom oss et skritt nærmere å ha hager i alle femti USA !! 41 nede, 9 igjen: Alaska, Hawaii, Nevada, Arizona, New Mexico, South Dakota, Oklahoma, Arkansas og Mississippi. Jeg vet at det er hager i disse statene … .. 🙂

Veranda til Halloween. Foto: Courtesy of Avis VeselyJeg er sikker på at du nå har lagt merke til at det siste bildet ikke kom fra Dennis og Jeannes hage i ND. Nei, det er en bok DU KAN VINNE, hvis du sender inn bilder av hagen din i helgen. Jeg er på vei ut av byen og reiser opp kysten tilbake til Coastal Maine Botanical Gardens. Mens jeg er borte, kan du samle alle hagebildene du tok i sommer, eller gå ut og fange høst i hagen din, og sende dem til meg i en e-post sammen med hagens historie. Jeg velger tilfeldig blant alle som sender inn bilder innen mandag morgen for å vinne et eksemplar av 1001 Gardens You Must See Before You Die, og kunngjøre vinneren tidlig i neste uke. Denne boka er STOR. Og det er morsomt å bla gjennom det og drømme om alle stedene du kan dra … Nå får du ut kameraet og går utenfor! Takk…. –Michelle

_______________________________________________
Vil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!

** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**