Skip to content

Detaljer i Glendas hage i Washington, dag 1

20 de mars de 2021

Dagens bilder er fra Glenda Curdy ute i Seattle. Vi besøkte Glenda i fjor sommer HER. I dag sier hun, «Jeg har nettopp fått et kamera til bursdagen min. Jeg har alltid brukt iPhone, men ønsket å utforske fotografering i hagene mine litt mer. Jeg bestemte meg for å ta kameraet av automatisk og bare gå etter det etter å ha lest håndboken min og en bok dedikert. ikke til kritisk (så mange av dere der ute tar noen fantastiske bilder!) For meg på senhøsten og vinteren handler det om de små tingene, og jeg ville dele noen av dem med alle våre fantastiske GPODere. Disse bildene kom fra den første dagen jeg fotograferte i hagene mine. Jeg hadde det veldig bra og gleder meg til å komme meg ut og ta mer. » Vakker, Glenda! Jeg tror du er godt på vei til å mestre alle nyanser av det nye kameraet. ** Glenda sendte inn så mange flotte bilder at jeg delte dem opp i to dager. Følg med for morgendagens batch!

-> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> ->

Hei alle! Jeg og en haug med de andre FG-redaktørene vil være på Northwest Flower and Garden Show igjen i år, og jeg er planlagt å holde nok en GPOD-tale! (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …) En rekke mennesker har sendt e-post (inkludert Glenda) for å si at de vil være på utstillingen, og at de gjerne vil møt en haug med andre GPODere!

Så … hvem kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg vil gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer… .bevis for enda flere mennesker å komme! Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

<- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <-

Og som alltid, send meg bilder av hagen din, ELLER en hage du har besøkt! Send meg en e-post på [email protected] Takk! –Michelle

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Ukjent kamelia som var her da vi kjøpte huset. Den blomstrer tidlig i år, muligens den tidligste på 25 år.