Skip to content

Dyr lett spiselig sopp

24 de juni de 2021

For mange, sopp De er deilige og utmerkede følgesvenner, ikke bare for deilige salater, men også for elegante og saftige retter. Men selv om vi kan dyrke dem hjemme, er det viktig at vi er veldig forsiktige når vi lager og samler dem, siden det er mange soppsorter som ikke er spiselige, og som kan ende opp med å være ganske skadelige for helsen vår.

Det er viktig at du husker at sopp, i motsetning til andre plantetyper, ikke er grønne siden de har ikke klorofyll, så de må avhenge av andre typer plantemateriale som tre, halm eller trebark for å gi næring og overleve. Dette er grunnen til at vi generelt kan finne dem i trestammer, blant forråtnende planter, blant annet.

Hvis du er en av dem du elsker spiselige sopp, Jeg anbefaler at i stedet for å bruke store mengder penger, kjøpe dem i supermarkedet, bestemmer du deg for å begynne å dyrke dem selv. For å dyrke dem, kan du få et sett som selges i spesialforretninger og som vil tilby deg alt du trenger for riktig dyrking. Til tross for at disse settene har alle instruksjonene, er det en god ide at du følger følgende tips.

Det er viktig at du alltid har veldig fuktig jord, slik at avlingen blir best. Husk det vi nevnte tidligere angående stedene der sopp forekommer, som vanligvis er på veldig fuktige og nedbrytende steder. På samme måte når du kjøper din soppdyringssett Det er viktig at du spesifiserer hvilken type sopp du vil vokse og hvilken størrelse, siden det er mange varianter og ikke alle tilpasser seg de samme forholdene.