Skip to content

Dyrk bord for å ha en hage hjemme

22 de juni de 2021

I dag trenger ingen å si fra seg for ikke å ha en hage hjemme bare i mangel på plass. Dyrkingstabellene er alltid et praktisk alternativ når det gjelder å ha en hage hjemme for å nyte den uslåelige smaken av organiske avlinger.

Den første vokse bord De ble født i Spania på 1980-tallet, men kanskje på grunn av uerfarenhet oppnådde de ikke popularitet. Først i dette århundre begynte kultiveringsbord å bli et alternativ for de som har noen få meter overflate utendørs.

Voks bord i horisonten

Og mye mer siden 2010, da alternativene multipliserte kanskje fordi det også var en større bevissthet om maten vi la i munnen. For tiden er det dyrkingstabeller av forskjellige materialer, de kan være av tre, harpiks, stål, plast eller aluminium og produksjonsmaterialet påvirker prisen.

Dyrkingsbord

Det er også modeller som De kommer i flere moduler eller i ett format, kultiveringsbord kan justeres i høyde, dybde og bredde. Imidlertid, hvor de adskiller seg mest, er det i modaliteten siden det er tabeller over tradisjonell dyrking eller for hydroponisk dyrkingMed andre ord, planter vokser uten jord, gjennom en næringsoppløsning oppløst i vann med de kjemiske elementene som er nødvendige for utvikling av planter.

Fra tilbud til etterspørsel

Dyrkingsbord

Til tross for at det er et flott alternativ å ha en hage hjemme, er det fortsatt vanskelig mange steder, selv om vi ser flere og flere bord på balkonger og terrasser. Sannheten er at du kan innovere ved å kjøpe en til hjemmet ditt for å ha veldig ferske grønnsaker, i tillegg til en hobby du kan slappe av med eller en aktivitet å dele med barn og eldre.

Mer informasjon – Planting av paprika i hagen