Skip to content

Dyrkingstabellene

24 de juni de 2021

Grow tabeller er en alternativ til blomsterpotter for hagen vår hjemme. Laget av tre eller metall, kommersielt eller håndlaget, er det en hevet beholder på fire ben, som vanligvis har hjul for å lette overføringen.

Hans høyde hjelper oss å jobbe med dem på en måte Mer komfortabelt og mindre forbitret for ryggen. Det er bord med forskjellige høyder, slik at selv barn kunne samarbeide om hageoppgavene hjemme.

Mellom hans fordelSiden basen ikke er i kontakt med bakken, luftes den bedre og underlaget blir ikke overopphetet. I tillegg er det i dyrkingstabellene enkelt å installere drypp vanning, og ved å ha hjul kan vi orientere det der forholdene er best egnet.

Gryte eller voksende bord, det er et spørsmål om preferanse. Noen mennesker foretrekker en plante per potte, fordi den bedre kontrollerer behovene og utviklingen. Det er de som velger bord, fordi de er mer komfortable å håndtere og mer som ledelsen til en mini-hage.

Med respekt for underlagFor borddyrking anbefales en blanding av orm humus (40%) og kokosfiber (60%).

De meitemark humus, genereres takket være den nedbrytende handlingen til meitemarken i California (Eisenia phoetida) at ved å fordøye naturlig gjødsel, luftes og øker jordens fruktbarhet. De kokosfiber, kommer fra resirkulering av kokosnøtskall og har eksepsjonelle egenskaper som: kapasitet til å lagre næringsstoffer, god lufting og nøytral pH, noe som gir optimale forhold for vekst av planter på vårt dyrkingsbord.

Før vi begynner å jobbe med dyrkingsbordet vårt, vil vi organisere rommet i henhold til arter at vi skal plante eller så. Bordene er ideelle for å plante forskjellige planter. Det er grupper som fungerer veldig bra sammen. Nå som høsten nærmer seg, er en god forening for denne neste sesongen kombinasjonen av salat, chard, spinat og kål (større), med gulrøtter og løk, som på grunn av sin mindre størrelse kan vi blande mellom de tidligere.

Mer informasjon – El macetohuerto

Kilde – Planetarium