Skip to content

EJ og Wally’s leap-of-faith garden i Illinois

21 de mars de 2021

Dammen slik den er i dag.Dagens bilder er fra EJ og Wally Rebman. Wally sier, “I 1994 sa jeg til sønnens venn, som hadde utdannet seg fra college i arkitektur, at vi ønsket en dam i bakgården. I løpet av en uke presenterte han planen sin, og to måneder senere ble 36 tonn gigantisk stein levert, og det var da vi så på hverandre og sa: «Hva gjør vi?».

Jack, vår hagebryter.Vi stolte på Matt (designeren), så vi gravde alle sammen. Hullet ble gravd, liners installert, og plassering av steinblokker begynte. Om vinteren var det fylt med vann og bekkestrømmen ble startet. I årene siden dammen har blitt vårt “fredsted”.

Dette er inngangen til skogområdet fra dammen.Vi bor i Rockford, Illinois, i et skogkledd område som vi la vilt mens vi var opptatt med å oppdra våre tre barn. Etter hvert som dammen har modnet, har den blitt en oase for oss så vel som naturens besøkende, som øyenstikkere, sommerfugler, bier, fugler, padder og frosker, for å nevne noen. ”

Trenger vi å si mer?

For en vakker dam, Wally og EJ. Så smart av deg å stole på Matt! Og resten av hagen din er også fantastisk. Jeg elsker tregjerdene og de fantastiske mursteinene!

En av innbyggerne våre må vente på en flue.Hei folkens – hjelp meg med å fortsette å sparke innlegg hele vinteren – send meg bilder av hagene dine NÅ! Send meg en e-post på G[email protected] Takk!

Søt woodruff elsket denne våte våren.
En av favorittene våre, Jack-in-the-preikestolen.Du passerer under trompetvintreet for å bruke sideinngangen.

Hyacint bønne vintreet kaskader over inngangen vår.
Tidlig på våren kommer Virginia-blåklokker, Celandine-valmuer, nederlandske ridebukser, blødende hjerter og mer.Bier og sommerfugler besøker den solfylte delen av hagen.

Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Mest populær

  1. Beskjæring av hortensiaer

  2. 10 planter for året rundt containere

  3. Beskjæring av Crape Myrtles

  4. Hvordan beskjære hortensiaer

  5. Maling av lerepotter

Få de siste tipsene våre, instruksjonsartikler og instruksjonsvideoer sendt til innboksen din.

Melde deg på