Skip to content

Elaines hage i Montreal

21 de mars de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Elaine SandersDagens bilder er fra Elaine Sanders. Hun sier, “Jeg flyttet tilbake til Montreal fra Ontario 1. juni 2006, så min hage i sone 5b er bare 6 år gammel. Mitt første hjem i Bradford, Ontario, var der jeg opprettet grensen som vant i Gardening Life’s nasjonale konkurranse fra 2002, et høydepunkt i min spirende «karriere» som hagesigner. Når jeg ikke tar meg av familien, frilanser jeg som landskapsdesigner og hagekonsulent. Jeg lager landskapsdesign for hånd og liker å hjelpe kunder med å overvinne hagearbeid og landskapsutfordringer. Målet mitt er å gjøre uterommet deres funksjonelt og estetisk tiltalende i samsvar med miljøbevisste praksis. Jeg er en idealist i hjertet!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Elaine Sanders“Hagearbeid er min lidenskap, fordi den kombinerer to ting jeg elsker: kunst og natur. Hagearbeid gjør at jeg kan bruke forskjellige medier for å kreativt uttrykke mine kunstneriske talenter. Jeg kan lage på kontoret mitt med blyanter på papir og utenfor med planter i naturen: litt rosa der, mer lilla der, et større eksemplar der, vertikale eller buede linjer her borte. Hagearbeid kan være hardt arbeid, men det som er bra med det, som jeg har oppdaget til min glede, er at hvis jeg bruker litt tid på å ta vare på hagen min, vil mor natur ofte gjøre sin del av arbeidet for meg. Dette kan være i form av regn når jeg ikke hadde tid til å vanne plantene mine, eller ved å lage rik kompost når jeg trenger å gjødsle hagen. Den andre måten mor natur hjelper meg på er å bare la unge planter modnes og fylle ut sine rom, slik at hele hagen virker mer sammenhengende. Dette er det som tilsynelatende skjedde i hagen bak, da jeg så ut av vinduet denne våren.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Elaine Sanders«Jeg tror dette er det første året jeg følte meg imponert mens jeg så ut av vinduet bak. Jeg har hatt hagearbeid i godt over 15 år nå, så jeg har blitt ganske kritisk til meg selv og har et høyere sett med standarder når det gjelder hagedesign. Jeg har lagt merke til denne egenskapen, spesielt når folk synes områder i hagen min er attraktive som jeg allerede har avvist som «OK» eller «trenger forbedring». Hagen min er aldri ferdig, aldri perfekt nok for meg. ”

Jeg tror vi alle vet hvordan du har det, Elaine. Men hagen din ser veldig bra ut for meg!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Elaine SandersVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**