Skip to content

En gartner vekket

22 de mars de 2021

Jeg fikk ekstremt flaks med dette skuddet fra 2014. Concolor gran til høyre, hjort som står foran svart tyggegummi.

Dan Callahans historie om hvordan en plante vekket hans lidenskap for hagearbeid er vakker! Hvilken plante gjorde det for deg?

«Jeg har vært i huset mitt i 20 år (Cincinnati, Ohio). Min kjærlighet til gardenIng ble vekket for rundt 15 år siden, antar jeg da jeg bestemte meg for å plante noen hostas i et skyggefullt område. Den oppvåkning ble til en lidenskap som resulterte i en karriereendring. Jeg har nå vært heltid i barnehagebransjen i nesten 12 år. Hagen min har vært et arbeid av kjærlighet og læring.

Partiet mitt er litt over 1/3 av en dekar og naboene har tillatt meg litt overlapping. Jeg har vært veldig velsignet med en relativt liten, men flernivåert masse. Jeg føler det har gitt meg så mye mer mulighet og dimensjon enn med en flat masse av samme størrelse. Da jeg flyttet inn, hadde det blitt utført noe graderingsarbeid, og noen innfødte skogstrær var her og noe landskapsarbeid som jeg har erstattet. Men jeg har lagt til stort sett alt annet. Jeg tror jeg telte 16 trær jeg har plantet, men jeg har ikke gidd å telle busker eller stauder. Et av mine favorittsitater er «Det er bare gartneren at tiden er en venn, og gir hvert år mer enn han stjeler». »

Har du en hage du vil dele i 2016? Vennligst send 5-10 bilder (og en kort historie om hagen din) til [email protected], eller tagg bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Snowflake eikeblad hortensia.
«Zagreb», «Fineline buckthorn, purple loostrife,» Stargazer «lilje.
«Adagio» gress, «Skyrocket» engelsk eik, gråtende hvit furu, Veronicastrum «Fascination», Hypericum kalsium (forgrunnen).

Svart tyggegummi (venstre bak), «Slender Silhouette» sweetgum, «Skyrocket» kolonneformet engelsk eik, Redbud (overhengende til høyre).Bortsett fra deres seighet er hostas så forlokkende. Å se ingenting annet enn bare skitt i sengen min av forskjellige hostas på vinteren, så stikker de minste små piggene ut når våren bare begynner. Å se dem vokse flere centimeter daglig når våren fortsetter til de når sin fullt utvidede herlighet, er intet mindre enn inspirerende.

138138