Skip to content

En hagebruk lekeplass på Hermit’s Lake

21 de mars de 2021

Wayne Gruber, gartner i over 35 år, viser sitt hjem som ligger på en hektar med bølgende åser med utsikt over Hermit’s Lake, en privat 33 hektar stor innsjø i Crowne Point, Indiana.

«Mine forskjellige hageinnstillinger er laget for både skjønnhet og formål.

Skyggehagen brukes til å teste skyggetoleransen til nyere plantesorter, så vel som tradisjonelle skyggeplanter. Hagen ved innsjøen er fylt med planter som er både vakre og nyttige for erosjonskontroll. De mange solhagen er fylt med fargerike årganger og noen av de nyeste staudene som kommer til markedet. 40 «stream garden fungerer som et samlingspunkt for et privat uterom, som nytes både fra og utenfor hjemmet. En spesialbygd speilvendt garasjeport gjenspeiler hagenes utsikt over bekken og innsjøen. Over hele hagen er prøvestrær nøye plassert for å forbedre landskapet. Et stort antall vinduer i hjemmet gjør det mulig for utendørs landskapsrom å bli en forlengelse av innendørs. Denne eiendommen gjenspeiler til slutt min tilbedelse av nye planter, innovative uterom og kjærligheten til hagebruk! «

Fotografier av Scott Johnsen – Crowne Point, Indiana

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning på e-post (det er ikke nødvendig å redusere bildestørrelsen før du sender – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected] Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram