Skip to content

En skulpturhage i Seattle

31 de mars de 2021

Jeanne Cronce hadde dette å dele:

“Hei GPODere! Her er litt farge for å lyse opp dagen din! Seattle har en Chihuly-utstilling som så ut til å skrike farge! Dette var en fantastisk lettelse fra våre mørke og triste dager her i Stillehavet nordvest. Nyt!

Jeg elsker disse bildene fordi fargekombinasjoner er universelle, selv om de fleste av oss ikke har gigantiske hauger med glassskulptur å sette i hagen. Å se på hvordan fargene på glasset og plantene fungerer sammen, kan gi deg ideer du kan distribuere i din egen hage. ”

Lyse oransje skulpturer gjenspeiler fargen på rød trig kornved (Cornus sericea, sone 3 – 8) og New Zealand lin (Phormium tenax, sone 9 – 11).
Hageskulptur trenger ikke å være lys for å fungere. De subtile fargene på disse glasskulene utfyller en rik grønn bregne perfekt.
Lavendelstolper av glass står i kontrast til de glødende røde tonene til en mahonia (Mahonia sp.).
Kontrasten mellom gult glass og svart mondo-gress (Ophiopogon planiscapus «Nigrescens» Zones 6 – 9) er en leksjon i hagedesign: Bruk mørke bladplanter for å lage lysere farger som gul pop.
Svanelignende lavendelglasskulpturer blant hvite prydkål (Brassica oleracea «Peacock White»).

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning på e-post (det er ikke nødvendig å redusere størrelsen på bildene før du sender dem – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening on Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138