Skip to content

Engelsk hytte, en veldig spesiell hagestil

12 de juni de 2021

De Engelsk hytte Det er en stil med hager som appellerer til både store og små. Plantingen av et stort antall planter, kombinert med bruk av rustikke materialer, gjør at dette underverket er, i tillegg til å være veldig vakkert, et veldig koselig, veldig hjemmekoselig sted.

Det er som om naturen fikk tillatelse til å se seg selv i all sin prakt, og forkaste ideen om å bruke materialer som er mer typiske for moderne hager, som plast eller PVC, aluminium eller betong. Men, hva er deres egenskaper?

Utsikt over plantene i en engelsk hyttehage

The English Cottage er en type hage som vi kan bekrefte Det er det maksimale uttrykket for det rustikke. Huset er laget på tradisjonell måte, med steiner, steiner, tre, og er omgitt av planter som er nøye ivaretatt. Primula, fioler, morgenfruer, roser og klematis er hovedpersoner i dette paradiset, men det mangler ikke på innfødte planter, det vil si de som vokser naturlig i området der du bor.

Det er ikke uvanlig at familien oppdretter storfe og / eller kyllingerSelvfølgelig, som det ble gjort før: å la dyrene leve et liv mer eller mindre i frihet, og ikke holde dem låst. Faktisk, på slutten av 1800-tallet, det århundre man antar at det begynte å stamme, hadde bøndene også et bikube og en brønn, for på den tiden kjøtt og bruken de kunne gjøre av planter som ikke var selskap av den ene eller skjønnheten til den andre.

Engelsk hytte stil hage

Alt i en hage designet i engelsk hyttestil Det må være harmonisk og respektfullt med naturen. En av deres første forsvarere, Alexander Pope i 1713, gikk så langt som å si om dem at de var «den elskverdige enkelheten til den usminkede naturen». Så nå vet du, hvis du vil ha en hage som dette, kan du finne en ide om at jeg lenge hadde vært interessant:

  • Erverve et utviklingsland som har strøm og vann (nord og sør på halvøya, så vel som på Kanariøyene, selges de til rimelige priser).
  • Å kjøpe et trehus: de trenger bare vedlikehold hvert 4-5 år. Prisen er ikke veldig høy. Hvis det er for en enkelt person, for omtrent 6 000 euro eller enda mindre, kan du ha et hus på omtrent 20 kvadratmeter.
  • Del landet i forskjellige seksjoner: frukthage med frukttrær, hage, område for å holde kyllinger.
  • Og nyt naturen og alt det har å tilby.

Hva syntes du om English Cottage?