Skip to content

Enkle ideer til å dekorere hagen: resirkuler fruktkasser av tre

25 de juni de 2021

For å forvandle en hage eller en terrasse er det ikke alltid nødvendig å ha mye penger. En liten innledende investering vil tillate deg å kjøpe det viktigste: noen trær og busker for å få den ettertraktede grønne kappen, noen viktige arbeidsredskaper og en håndfull potter i forskjellige størrelser.

Hvis det er for å forbedre utseendet ditt, trenger du ikke å ansette en profesjonell hageanlegg, da det er løsninger og ideer innen fingertuppene som kan implementeres nesten uten å bruke penger. Hvis du har et uterom med vegger som du vil dekke i grønt, kan du velge en klatreplante, selv om bare tiden lar den vokse og dekke veggene.

For ikke å vente så lenge er det mulig å bygge naturlige hyller ved hjelp av tre skuffer resirkulert. Få to eller tre kasser med frukt eller grønnsaker i god stand. Når du er i hendene, kan du henge dem direkte eller velge den vanskeligste banen og sette flere av dem for å feste dem med negler og danne en større hylle. Det ideelle er å holde treet i sin naturlige tilstand slik at hyllen din ser ut som den vintage stilen som er så vakker ute. I så fall må du bruke lakk på treet for å beskytte det mot elementene.

Med en gang du hyller den er klar, kjøp litt små potter og plant blomster, kaktuser eller planter du liker. Vær forsiktig med at de er eksemplarer som ikke blir for store. Hvis du vil, kan du dekorere pottene med fargede akryl for å gjøre dem morsommere.

Når du er ferdig med disse jobbene, gjenstår det bare å legge på vegghyller. Hvis veggen er stor, kan du plassere flere slik at miljøet blir stadig grønnere. Hvis du ikke har vegger, kan du ganske enkelt velge en trekasse i god stand og pusse den for å plassere den på bakken og huse potter med blomster der. Det er en detalj som perfekt dekorerer enhver hage eller terrasse.

Mer informasjon – Grunnleggende regler for å bygge en hage på en balkong

Foto – Taringa