Skip to content

Enkle tips for å dekorere terrassen

25 de juni de 2021

Dekorer en terrasse Det kan være en stor innsats, men det er ikke alltid tilfelle. Hvis vi tar hensyn til stilen vi ønsker å oppnå, vil vi spare tid og penger fordi gjenstandene og plantene vi trenger vil avhenge av det.

En enkel dekorasjon er den av engelsk stil det krever ikke store investeringer. Det er bare å ha en serie med tradisjonelle planter og busker som vil ramme midtpunktet, et lite porselenstebord og en vase. Til dette må vi legge til en lenestol eller noen stoler for å skape en intim atmosfære, et sted å sitte og lese en bok mens vi nyter en deilig te. Det ideelle er å velge kurv- eller tremøbler og kombinere dem med lette stoffer for ikke å overbelaste plassen.

De zen stil Den har flere og flere tilhengere, kanskje fordi den oppnår et rom som inviterer til avslapning og glede av miljøet. Stadig flere velger Wabi Sabi, en japansk dekorasjonsstil som er ideell for en terrasse. Noen mørke trebenker, flere prydplanter, blomster overalt og grupper av dekorative steiner vil hjelpe deg med å lage denne stilen som ender med å bli skissert hvis du også fester en fontene symmetrisk.

De hyttestil Det er romantisk og harmonisk, men krever viss forsiktighet fordi det er dominerende fargede blomster som må tas hensyn til for å opprettholde dem. Hytta oppnås med garigoleados stoler, et lite trebord og flere potter eller metallbeholdere med blomster.

Tvert imot, den rustikk stil det er veldig interessant ved at det er lett å oppnå uten mye anstrengelse. Rottingmøbler, et lite bord som passer, noen puter og planter i alle stiler klarer å sette sammen et harmonisk sett.

Mer informasjon – Grunnleggende tips for landskapsarbeid

Foto og kilde – Total hjem