Skip to content

Et hagerom for lek og avslapning i Massachusetts

23 de mars de 2021

Cindi Jacobs har skapt en hage som tenner sansene og gir plass til avslapning

«Wayland, MA, har vært hjemmet til familien min de siste 19 årene. Byen vår er hele 6 miles rundt, uten fortau, og mye bevaringsland. Tekstur, variasjon og hardscape er mitt stadige behov. Etter det er jeg prøver å skape farger for hver sesong. Jeg kaller hagestilen min «engelsk eklektisk».

Området er 1 dekar med ca 2/3 anlagt og 12 senger. Vi måtte gi rom for kickball, whiffle ball, en over gårdsremskiven, badminton etc. Bilder viser vår- og sommerblomstring, men mange ganger har jeg mange bare varierte grønne, lilla og hvite nyanser. Hagen min er hovedsakelig skygge, bortsett fra nær det svarte gjerdet / bassengområdet som er sol. Utfordrende helt sikkert, men jeg har blitt vant til det. Mine favorittplanter er Hosta. Med så mange varianter og lite stell, graverer jeg mot dem, spesielt de store bladene. Jeg elsker også stier og steder å sitte. Kanskje ikke så ofte som jeg vil, men jeg liker å sitte og ta en kopp te, vin eller en matbit. Det å føle meg avslappet og imøtekommende er den stemningen jeg vil skape når vi underholder mye og koser oss med venner. Brannkammerområdet har gitt meg en følelse av glede og stolthet, og bygd og revidert det gjennom årene.

Selv med min kjærlighet til stauder, må jeg innrømme at jeg vurderer spesialbeholdere og vindusbokser. Etter å ha hjulpet venner og langvarige klienter med deres utendørs containere, ble jeg oppfordret til å legge tjenesten til organisasjons- og designvirksomheten min, “SimplyDone”. Det er mange bilder under hagearbeidsdelen på nettstedet mitt, www.simplydoneathome.com hvis du vil se mer.

Jeg håper å få glede av hagene mine i noen år til, men jeg ser frem til dagen bare har vindusbokser og containere – og ja de vil være frodige. «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram


138138