Skip to content

Fargerike høstbusker i Oregon

13 de mars de 2021

Dagens GPOD kommer fra Lin Sime:
«Min mann og jeg bor mindre enn 10 minutter fra sentrum av Eugene, OR (vi er i sone 8). Vi brukte mulch på toppen av papp for å bli kvitt det meste av frontplenen og hele baksiden. Det meste av det jeg valgte å erstatte den med er busker. Jeg kaller det «buskeskogen min,» både foran og bak. Høst har alltid vært min favoritt sesong, så jeg valgte mange busker for deres skiftende løvverk og noen små eviggrønne planter. Nå som de fleste eller alle av buskene mine er i bakken, konsentrerer jeg meg om noen få ettårige planter og stauder å legge til, spesielt i ryggen. «

Himalaya huckleberry (Vaccinium glaucoalbum)

Vår svarte tupelo (Nyssa sylvatica) i hagen på parkeringsplassen takket være «Friends of Trees Eugene».

Rudbeckia hirta «Indian Summer» er nydelig med høstløvverk. Dette er Fothergilla «Mount Airy».

Utsikten fra terrassedøren vår viser noen små eviggrønne blomster, rød ananas salvie (Salvia elegans) blomster og en sti som buer til høyre. «Black Dragon» japansk sedertre (Cryptomeria japonica «Black Dragon») og en spredt barlind er mest fremtredende.

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning på e-post (det er ikke nødvendig å redusere størrelsen på bildene før du sender – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening on Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138