Skip to content

Flere Battle of the Patios-bilder

3 de april de 2021

Cindys uteplass

Husker du Steve Haywards innlegg fra Battle of the Patios? Vel, dere oppmuntret ham alle til å trappe det opp og dele litt mer for oss! Nyt!

«Jeg var veldig beæret over å se at uteplassbildene mine ble valgt til å være dagens hagefoto (r). Tusen takk. De positive kommentarene har vært en skikkelig ego-booster, og selv om det har vært nær 100 grader siden innleggelsen, jeg har faktisk vært ute og lukt og spredt bark og vannet, vannet og vannet. Som vi alle vet, slutter arbeidet aldri – ugress, bugs og vind bare fortsetter å komme. Så hvis jeg går ut av varmeutmattelse, kan jeg klandre det for egoet mitt og ditt foto av dagen. La meg også legge til, det ville være verdt det!

Nå vil jeg sende inn noen flere bilder igjen, hvis jeg kan. Mange av svarene på de forrige bildene ba om å se mer av Cindys og uteplassene mine. Jeg tror dessverre at noen seere trodde at terrassen til Cindy var et av de tre bildene du presenterte. Det var det ikke! I tillegg tror jeg det var noe forvirring om pergolaen som er på «hennes» uteplass. Jeg vil gjerne vise det … (åh, og et par andre bilder jeg kjørte over som noen kanskje setter pris på.)

Nok en gang, takk for muligheten til å vise deler av hagen min. Jeg har godt hatt glede av opplevelsen og har også blitt imponert over andres hager. Det er tankevekkende å se hva andre har gjort, og lure på om noen ideer kan innlemmes i hagen min. «

Cindys uteplass
Cindys uteplass
Cindys uteplass
Cindys uteplass
Jesse spurte om jeg hadde et bilde av øyhagen (på terrassen min) om natten slik at han kunne se hvordan hagelysene så ut. Jeg fant et bilde jeg tok for et par år siden (første bilde.) Som kunne sammenlignes med bildet som ble omtalt for noen dager siden (i dagslys) i «Dagens bilde.»
Dette er en arbor jeg lagde for kanskje åtte år siden da vi kom inn i hagen vår.
Slik så det ut i år. Den hvite benken er på samme sted i begge bildene.
Mine innreiseplantere for to år siden. Jeg hadde til og med blomstrende stemorsblomster, og det var veldig sent i juli eller begynnelsen av august.

Fortsett å sende inn bilder (og historier)! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send noen få bilder og historien bak hagen din via e-post til [email protected].

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Følg oss på Instagram og Facebook også!

138