Skip to content

Fordeler og ulemper med våren i hagen din

15 de juni de 2021

I mange deler av verden har Fire årstider og hva er Vår, sommer, høst og vinter. Selvfølgelig er alles favoritt sesong vår, ettersom vi kan observere hvordan alt rundt oss blomstrer, i tillegg til at været er perfekt og ideelt å gå ut.

Hvis du har en hage eller liker hagearbeid, er det mest sannsynlig at våren er din favoritt sesong når du begynner å se hvordan hver av blomstene og plantene i den blir gjenfødt.

Begynnelsen av våren

begynnelsen av våren i hagen

De 20. mars våren begynte offisielt over hele verden. Mest sannsynlig, du nyter allerede skuespillet av hagen din som kommer tilbake til livet, og du vil sikkert se den vakrere enn hvert år, og det er mange planter vil blomstre igjen og andre vil bli født.

I tillegg vil trærne se mer grønne ut enn noen gang før, og aromaen vil definitivt være spektakulær.

Hvis du er glad i hagearbeid, vet du mest sannsynlig hva fordeler og ulemper som gir hver årstid til plantene dine, så hvis du er ny i området, så la oss fortelle deg hva fordeler og ulemper som bringer våren til hele hagen din.

Først av alt, la oss fortelle deg at den beste tiden å bringe nye planter til hagen din er vår. Dette er fordi våren gir passende klimatiske forhold for at plantene dine skal vokse raskt og passende.

Selvfølgelig, en annen av fordelene med våren er at du kan forbedre utseendet på plenen din, siden vanligvis vinteren ødelegger plenen din fordi det kan visne flere områder og føre til at det mister livet.

Det er derfor andre mulighet som blir gitt til plenen din er ferdig om våren, og det er at du i denne sesongen sannsynligvis vil se at det er forskjellige hvite eller skallede flekker på plenen din og for å fikse det kan du gjøre det takket være frøene. Du må bare jevne ut gresset med en rake eller spade og deretter drysse frøene i områdene uten gress.

to til fire uker du vil være i stand til å se de utrolige resultatene og for å oppnå dem må du huske det du må hele tiden holde jorden fuktig. Som vi nevnte tidligere, bringer våren også mange ulemper for hagen dinn så vel som alle årstidene.

gressvekst

Først av alt er det viktig at du vet at estetisk form på trærne dine Det går bort. Dette er fordi mens våren bidrar til vekst, overdreven vekst av noen grener vil gjøre formen på treet ditt forsvinne. Selvfølgelig vil plenen din også være vakker så lenge du beskjærer den hver uke

Husk at varmen vil føre til veksten av plenen din er mye mer akselerert Og hvis du ikke tar spesiell forsiktighet med det, vil det se helt uklart ut. Dette bør du gjøre helt til høsten.

Våren kan generere fødsler av mange insekt skadedyr som kan skade hagen din, og er at været vil føre til at disse irriterende inntrengerne forårsaker uopprettelig skade på plantene dine og det er grunnen til at du også må ta vare på og forebygge system for alle typer insektskadedyr som kan skade hagen.

En av tingene du kan bruke til bekjempe disse inntrengerne De er kaliumsåper, som er mye tryggere enn insektmidler og er like effektive.

Sopp vil også være dine verste fiender i løpet av våren fordi soppen høye temperaturer får luftfuktigheten til å øke og det er derfor mange av disse parasittene kan produseres som bare vil forårsake sykdommer i plantene i hagen din.