Skip to content

Furu til hagen

22 de juni de 2021

Tre er et edelt og generelt motstandsdyktig materiale, ideelt for å dekorere luftrom og kombinere det med andre materialer som metaller, jern eller steiner. Tre design florerer, både for interiøret og utsiden av hjemmet.

Det er mange tresorter hvis priser varierer i forhold til kvaliteten på det samme, og også på dets lette og overflod på tidspunktet for å skaffe det. En av de mest brukte er furu for hagen, ikke bare fordi det er økonomisk og derfor innen rekkevidde, selv for de tynneste lommene, men også fordi det er en tresort som ikke fornekter utsiden, det vil si at den med passende beskyttelse kan forbli utenfor dørene uten lider av angrep fra været.

Tenker designet

Når du tenker på furu for hagen Det første er å vite om vi vil ha tremøbler, eller om vi vil bruke dem til å legge til mer abstrakte dekorative detaljer.

Den første saken er veldig enkel: den handler bare om å kjøpe Furumøbler og imøtekomme dem slik du vil. De kan være musebord, spisebord, stoler eller lenestoler, trebenker, arbeidsbord for hageverktøy og til og med blomsterpotter eller trillebårer. Du kan til og med appellere til kreativitet og velge mindre åpenbare treobjekter å plassere i et hjørne av hagen til dekorative formål. Det er tilfellet med furutre trapper enten malt i farger eller vintage, ser flott ut hvis du legger noen potter på de påfølgende trinnene.

Furu til hagen

Selvfølgelig kan møblene også utformes med egne hender. I tillegg er det mulig å velge andre tresorter, men møblene til Furu de er billige og derfor veldig populære å bruke utendørs eller i et galleri.

Tre med eget stempel

Men vi snakket også om å bruke tre på en original måte. Her er det ingen oppskrifter på forhånd fordi du kan innlemme den i det grønne området uten noe fundament, så lenge det ser bra ut og hjelper til med å oppnå din egen stil.

Jeg liker stier foret med tre, dekkene (her må furuen erstattes av et sterkere treverk) og kunstverkene laget av tre. Jeg har sett små og store skulpturer der det brukes rester av tre, og de ser perfekt ut blant planter og busker.

Furu til hagen

Et annet alternativ er engelinnkallene i tre, da de gir en veldig zen-lyd når vinden passerer gjennom dem. De Furu Det kan jobbes på mange måter for å oppnå de beste resultatene, og det er ideelt å dekorere trinn, kombinere med blomsterpotter eller dekke vegger, så åpne spillet for fantasien og undersøke fordi du finner mange ideer til å bruke furu i hagen.