Skip to content

Giant Living Sculptures at Atlanta Botanical Garden

23 de juni de 2021

På et tidspunkt snakket vi om Minnesota Sculpture Garden, en storslått offentlig park der et stort antall originale skulpturer av anerkjente kunstnere hviler.

Kunst er til stede i hagearbeid hver gang en profesjonell ekspert på materialet former en busk, planter blomster i forskjellige farger ved siden av en dam eller velger de ideelle plantene for stiene. Men i tillegg vises det også i uvanlige former, slik det er tilfellet med egigantiske levende skyr at disse dager blir utstilt i Atlanta botaniske hage. Navn Imaginary Worlds gir liv til en serie imponerende store og levende skulpturer på grunn av at de er laget helt med planter, blomster og busker.

Bildene er slående for sin skjønnhet og for det dedikerte arbeidet utført av spesialiserte kunstnere som med et pent og omtenksomt arbeid har forvandlet stedet med sine mange skapninger: store aper som ser ut til å ha kommet ut av jungelen laget av planter med intens løvverk, symmetriske og fargerike blomster. som danner skallet på en stor skilpadde, en hest hvis silhuett er laget av rosa blomster, frosker i dammer og til og med en menneskelig figur med langt hår og endeløse farger som dukker opp takket være de vakre kombinasjonene av planter og busker. Sistnevnte er stjernen i utstillingen, da den er den såkalte Earth Godess, en 25 fot lang skulptur som tiltrekker seg alle øyne da den er den største.

Tjueåtte slående skulpturer de legger til forslaget som gir fantasi og beundring.

Omhyggelig arbeid

Atlanta botaniske hageskulpturer

Forslagene er overveldende, og alle som går gjennom Atlanta må besøke dette stedet. Det mest interessante er måten de har jobbet for å oppnå så gode resultater på, analysere former, teksturer, farger og egenskaper for hver plante for å velge de som passer best til hvert skulpturprosjekt.

De mosaikk er en teknikk for hagebruk som dykker ned i etableringen av gigantiske skulpturer fra møbelplanter og med ressursen i å bruke en stålmappe som base. Arbeidet begynner med en stålsilhouette som deretter dekkes med et stålnett. Det tredje trinnet er å dekke den med sphagnummose og gjørme slik at den fungerer som den ideelle jorda for plantene, som igjen vil mate på et nettverk av vanningskanaler som ligger under denne overflaten og på en eller annen måte er hjertet av prosjektet, da det vil stå for utviklingen av plantene.

Atlanta botaniske hageskulpturer

I tillegg til teksturen og utseendet til plantene som er valgt for hver skulptur, er en av de viktigste aspektene når du velger eksemplarene, utviklingen av hver plante, siden sakte voksende planter har blitt søkt slik at formene til hver skulptur med et enkelt vedlikehold prosess, ettersom det må tas i betraktning at utstillingen vil være i kraft til neste oktober, det vil si at det er flere måneder der plantene må kontrolleres slik at skulpturene blir bevart intakte.

Atlanta botaniske hageskulpturer

Bak scenen

Personen som har ansvaret for å utføre disse arbeidene har vært International Mosaiculture of Montreal, en veldig anerkjent gruppe som utfører denne typen utstillinger over hele verden.

Hvis du tenker på å bli kjent med dem, er det beste å gå til den botaniske hages nettsted, da det er mange aktiviteter planlagt rundt utstillingen, så det vil være veldig nyttig å kjenne programmet for ikke å komme dit og oppdag at den dagen ikke er mulig, nyt dem på nært hold av en eller annen grunn. Et av alternativene er å besøke Imaginary Worlds Om natten, mellom klokka 6 og 10, er det mulig å sette pris på skulpturene mens du nyter cocktailer.

Uansett hvilket alternativ som er valgt, er det viktige at du vil nyte et unikt forslag som blir et flott program for hagearbeidere.

Atlanta botaniske hageskulpturer