Skip to content

Givende grønnsakshagearbeid i Wisconsin

22 de februar de 2021

Kathy Riesterer fra Wisconsin, har bro over gapet mellom den travle livsstilen vi alle opplever, og grønnsakshagearbeid.

«Å vokse opp på en familieranch i Montana hagearbeid var en sommerhobby som mor og far likte. Det var en stor hage som måtte rototilleres annenhver uke. Vedlikehold var nøkkelen til å holde den ugressfri og vokse vakkert. Det var dager! De late dagene på sommeren!
Raskt frem til nå: å oppdra barna mine på et lite areal i Wisconsin, jeg trodde jeg skulle gjøre det samme. Så kom fotballøvelse, fotballleir, 4-timers leir og prosjekter, sommerskole og sommerturer, og deretter videre til baseballøvelse og tenåringsjobber, til «mamma jeg trenger å henge med vennene mine», og det er bare et snev av hva som skjedde gjennom årene.
Travle liv med aktive, arbeidende barn og foreldre som prøver å legge til en ferie eller to i blandingen, gir lite tid til å luke og vedlikeholde en hage. Dette er grunnen til at jeg hager med et unikt, hevet hagearbeidssystem; det er en selvvannende hageseng som lar meg forlate den når timeplanene blir opptatt. Mannen min designet og opprettet faktisk dette systemet på 90-tallet etter at bestemoren stoppet hagearbeidet på grunn av belastningen det forårsaket ryggen på henne, men med en hevet hageseng klarte hun å komme tilbake til det hun elsket uten smerten ved å bøye seg.
Barna mine ble oppvokst med hagearbeid, og på grunn av det elsker de også å hage og setter pris på muligheten hagene våre gir oss til å binde, lære og vokse sammen. Det er grunnen til at jeg hager. Elsker hagene mine! Jeg håper du liker bildene. Alle de fantastiske og deilige grønnsakene ble dyrket rett i hagen min. «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138