Skip to content

Gjensyn med Kathys hage i Missouri

22 de februar de 2021

Denne hjørnesengen i gårdsplassen har «Tardiva» hortensia (til venstre) og «Limelight» hortensia (til høyre) som titter over gjerdet. Under fontenen er «Moonbeam» coreopsis. En rosa floks er til høyre.Dagens bilder er fra Kathy Vedder i Kansas City, Missouri. Vi har besøkt Kathy mange ganger (oppdater ditt minne HER), og det er alltid hyggelig å dra tilbake til et nytt besøk. Kathy lagret all kommentaren til bildeteksten – nyt!

Denne gruppen coleus er ved inngangen til gårdsplassen min.Sesongen avvikler, alle sammen! Kom deg ut med kameraet. Vi må se hagen din! Ja jeg sa BEHOV. Ikke ønsker. TRENGE.

Denne lille sengen mellom oppkjørselen og trinnene til inngangsdøren var det perfekte stedet å inneholde krypende Jenny. Jeg har hengt en vinkrans på murveggen og lot eføyen vokse gjennom den.Jeg fortsetter å plante de samme gamle tingene i denne beholderen, fordi jeg elsker utseendet og det varer hele sesongen.Jeg liker å bruke trestubber i hagen. Jeg bruker dem som stigerør for å sette containere på, og når de forverres, planter jeg ettårige planter i dem. Dette er sannsynligvis det siste året for denne gamle stubben.Jeg kan ikke huske navnet på denne gule kaprifolen, men jeg måtte flytte henne to ganger før hun viste meg hvor hun ville blomstre. Jeg så en gang en kaprifol der underekstremitetene ble holdt rene for blader, og jeg kopierte det.Denne skjønnheten er «Summer Snowflake» viburnum som blomstrer i mai. Til venstre bak henne er «Shasta» doublefile viburnum, stjernen i mai-hagen min … og igjen i juli med sine røde frø.Beholder med årganger ved inngangsdører.Stjernen i mai-hagen min er definitivt «Shasta» doublefile viburnum.Dette er «Shasta» doublefile viburnum i juli. Robins elsker de røde frøene mens kardinalene foretrekker å vente til de blir svarte.Dette er den vakre blomsten av magnoliaen «Bracken’s Brown Beauty». Om morgenbrisen fungerer blomstene som et hoppende hus mens biene prøver å lande.Dette er den vakre blomsten av magnoliaen «Bracken’s Brown Beauty». Om morgenbrisen fungerer blomstene som et hoppende hus mens biene prøver å lande.

Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!