Skip to content

Gjensyn med Sheilas hage i Colorado, dag 1

22 de februar de 2021

Plumbago, broket iris, Agastache «Sunset», Heuchera «Palace Purple», Lavandula «Hidcote», Lysimachia nummularia «Aurea»Det er over et år siden sist vi besøkte Sheila Schultz hage i Denver! Jeg var så glad for å se nye bilder av hagen hennes i innboksen min i går.

«Hot Cocoa» floribunda rose, Iris pumila «Argentea», Caryopteris «Dark Night»Sheila sier, “Hei hagearbeidsvenner, jeg skjønte at det var på tide å sende noen bilder av hagene mine og containerne til GPOD, det har gått en god stund. Vi flyttet til Denver fra Chicago-området for 9 år siden, og hagestilen min endret seg dramatisk. Jeg var vant til å skygge hagearbeid, rikelig med regn og mer enn ønsket fuktighet. Denver regnes som en ørken med høye sletter, så vi har intens sol, vanligvis lave nedbørsmengder og veldig lav luftfuktighet. Det har vært ganske læringskurven, spesielt når du legger til alle de forskjellige mikroklimaene i hagearealene mine!

Lysimachia punctata «Alexander», Monarda «Fireball», Sedum rupestre «Angelina», Polemonium «Brise d» Anjou «, Coreopsis» Early Sunrise «.Vi anlagde vår lille hage på nytt innen måneder etter å ha flyttet inn hovedsakelig av nødvendighet, siden det var hjemmet til en ødelagt basketballbane. 20 × 60-plassen ble erstattet med en uteplass og to hager. Gårdsplassen fulgte neste vår, og lidenskapen for steinhage ble født.

Brunnera’s «Macro» & «Jack Frost», Artemesia «Seafoam», meksikansk fjærgress

Disse hagene var mine første til å designe selv om jeg hadde hagearbeid i årevis. Mitt første mål var å prøve så mange nye solplanter som mulig, jo varmere fargene jo bedre. Som alltid i hagearbeid, bodde noen og noen døde. Det gode er at jeg ennå ikke har gått tom for nye muligheter for å prøve!

Calamintha nepeta «Montrose White», Heuchera «Purple Petticoat», Agastache «Sunset»Jeg innrømmer fritt å være en plantaholic, men jeg prøver å være langt mer gjennomtenkt i å bruke planter med lavt vann. På de varmeste somrene er det tilstrekkelig å vanne tre ganger i uken for sengene mine, men målet mitt er å få det ned til 2. Å ikke ha noe gress er veldig nyttig i vårt tørkefylte område. ”

Blå havregras, Salvia «May Night», Nepeta «Walker’s Low», Zauschneria «Orange Carpet», Sedum «Purple Emperor»Alt er sååå deilig, Sheila! *** I morgen får vi en omvisning i Sheilas containerkreasjoner! ****

Zauschneria «Orange Carpet», Gaillardia «Arizona Sun»Artemesia «Silver Brocade», japansk malt bregne, Heuchera «Dolce Lakris», Sedum «Dragon’s Blood», Veronica spicata

Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Mest populær

  1. Beskjæring av hortensiaer

  2. 10 planter for året rundt containere

  3. Beskjæring av Crape Myrtles

  4. Hvordan beskjære hortensiaer

  5. Maling av lerepotter

Få de siste tipsene våre, instruksjonsartikler og instruksjonsvideoer sendt til innboksen din.

Melde deg på