Skip to content

Ha en eng i hagen

24 de juni de 2021

Det blir stadig vanligere å velge å ha gressletter erstatte plenen, siden vedlikeholdskostnadene er mye lavere, og du kan ha et stort mangfold av forskjellige planter og blomster. De som har muligheten til å gå på landsbygda, vil sikkert like å se de enorme enger som naturen skaper i alle slags klima. Og avhengig av forholdene, vil noen urter eller andre vokse.

Dette i hagen kan sees på som om du har et stykke natur hjemme. Noe som du uten tvil vil like og få deg til å tilbringe veldig hyggelige øyeblikk med familien.

gule blomster

Og det er det, Hvem husker ikke en scene, det være seg fra en romantisk film eller en tegneserie, der hovedpersonene hadde det flott å observere og lukte blomster på en eng? Eller hvem har ikke løpt gjennom de høye gressene i barndommen, eller har sett hvordan hunden deres likte å leke i den? Ja, nesten alle av oss har gjort det på et eller annet tidspunkt.

Det er derfor, for alle de fantastiske minnene, at vi synes det er veldig interessant å ha din egen eng. Som vi sa er kostnadene ved å vedlikeholde en eng og en plen veldig forskjellige. Når det gjelder prærien, da de normalt er innfødte planter, kostnaden er veldig lav, Nesten null. Tvert imot, hvis vi snakker om gress, må vi informere oss selv om hvordan vi skal behandle skadedyr som det kan ha, gjødsel det trenger, hvor ofte det er nødvendig å vanne osv.

ville blomster

Hvordan starte? For å redusere kostnadene for vedlikehold og vanning er det interessant at La oss så frø av innfødte ville planter, det vil si av planter som allerede bor der vi bor. På denne måten vil vi ikke bare kunne spare mye penger, men vi vil også bidra til å forhindre eksotiske planter i å invadere landet til de autoktone. For å holde dem i sjakk, kan du bruke børstesaksen innimellom.

Tør du å ha en eng i hagen?