Skip to content

Halloween dekorasjon for en chill hage

13 de juni de 2021

Halloween er stadig mer vanlig i Spania og dekorere inne i hjemmet er noe vi gjør vårt beste for å gjøre, men vi trenger ikke å glemme det dekorere hagen vår på en skremmende måte og er det slik at hagene ikke føles tomme i løpet av denne datoen, i denne artikkelen samler vi noen tips for å skape et skummelt paradis.

For de som liker dette feiring og har ikke store grønne områder, kan dekorere fellesarealer som dører, innganger eller uteplasser.

Tips for å dekorere hagen vår på en skremmende måte

Før du ankommer

sett stemningen før de treffer døren.

For å få naboene til å føle at de er i Salem selv, er det bedre skape stemningen før de når døren.

Det er veldig enkle og billige måter å få det påda du kan henge pappbatene nær trærne i hagen din eller rundt eller plasser skjeletter for å beskytte inngangen din.

Det anbefales selvfølgelig å leke med det hovedingrediens på dette tidspunktet, gresskarene og for å komme vekk fra det tradisjonelle designet, kan du leke med fargene eller skumgummi tilbehør, for eksempel, som vil gi den et originalt og skummelt preg.

Stilige meldinger

Selv om med en skummel stil, det er ikke noe mer nyttig enn plakater for å veilede gjestene i riktig retning.

Kan bli gjort veldig originale innlegg Med et papphåndtak og med tanke på ideen, og hvis de ikke er for store, kan de plasseres rett ved siden av døren uten å ta for mye plass.

En siste ting, døren

ideer til hagedekorasjon

Det siste vi får se før besøkende kom livredd ut Det er døren, og som sådan må den etterlate et godt minne i deres sinn.

Det er veldig enkelt å dekorere dørene, i hvilken som helst kostymebutikk finner du dem klistremerker og dekorasjoner tilpasset dørene, veldig enkelt å ta på og billig. Hvis du også vil legge til en melding med tau, papp og maling, vil perfekt fugleskremsel den blir innrammet ved inngangen din.

Neste skal vi tilby deg andre ideer som er enkle å implementeremorsomt og skummelt for deg og alle naboene dine, så vær oppmerksom.

Andre Halloween dekorasjonsideer

Gresskarene

gresskar å dekorere

Det er ikke noe mer klassisk på denne datoen enn gresskar, så du og familien din kan ha det kjekt skulpturelle former i barken, men ikke bare må du forme det typiske ansiktet; nå er det fasjonabelt å være kreativ og skape mest mulig originale formerså prøv annerledes design, setninger og silhuetter og husk at inne i gresskaret må du tenne et lys for å lyse opp hagen din om natten.

Skumle meldinger

Hvis du virkelig vil skremme barna eller naboene dine når de kommer hjem til deg, er det en god ide å sette et signere med en skummel melding. Sett det på et sted der det ser bra ut, med store, klare bokstaver.

Du kan prøve noe sånt som «Terrorhuset»Eller“ Jeg vil ikke ta et skritt fra deg hvis du ikke vil dø av frykt. «

Gjør hagen din til en kirkegård

Gjør hagen din til en kirkegård

Hagen din det er det ideelle stedet å plassere noen falske gravsteiner, bortsett fra at de lett kan lages med pappesker eller papier-maché.

Når du gjør skjemaet, mal dem grå eller svarte, tenker på alle mulighetene du har for å skrive en morsom grafskrift; du kan prøve å gjøre morsomme rim som kombinerer absurde navn og dødsårsaker, kan du til og med lage en grav som sier «du er den neste»Og i stedet for å plassere et bilde, sett et speil som reflekterer ansiktet til personen som leser det.

edderkoppnett

De edderkoppnett de gir et skummelt og datert utseende der du setter dem, så fronten på huset ditt kan være et godt sted å sette dem i tillegg til legg spindelvevet på møblene som du har i hagen.

I kostymebutikker vil du kunne finne spray som simulerer dette materialet, bare spray på overflaten du vil ha.

Selvfølgelig edderkoppene

edderkopper hagedekorasjon

Og for å fullføre spindelvev,hvorfor ikke legge til noen få edderkopper mer og skape en større effekt?

Hvis du gjør dem store nok, vil de skremme barna enda mer. Du kan gjøre dem med svart papp å stikke dem foran huset ditt, eller til og med hvis du vil gjøre det enda større, du kan kjøpe skum og male det svart.

Legg til noen få svarte ben med pinner eller papp og spred dem over hele hagen, dette ser ut til å være infisert med disse edderkoppdyrene som mange frykter.