Skip to content

Harris Seeds Home Garden Catalog

15 de april de 2021
  • Den nye Harris Seeds-katalogen inneholder flere markante grønnsaks- og blomstervarianter fra Garden Writers «prøvelser. Foto / Illustrasjon: Jodi Torpey
  • «Manny» agurker, fra Harris Seed, var et deilig tillegg til min grønnsakshage på gårdsplassen. Foto / illustrasjon: Jodi Torpey

I begynnelsen av hagesesongen i fjor inviterte folkene på Harris Seeds meg til å delta i selskapets hageundersøkelser. Jeg fikk velge hvilke grønnsaks- og blomstervarianter jeg ønsket å plante i hagen min, og deretter evaluere ytelsen deres.

Jeg skrev om min erfaring med å plante «Manny» agurker og delte min positive opplevelse med Harris Seeds på slutten av forrige sesong.

Tilsynelatende likte andre hageskribenter også «Manny» fordi denne gourmetagurken nå er tilgjengelig for alle gartnere som et nytt tillegg til Harris Seeds Home Garden Catalog for dette året.

Andre vegetabilske varianter som fikk et høyt antall positive evalueringer, inkluderte «Cortes» pepper, «Sweety» pepper og «Red Satin» reddik.

Den fargerike katalogen er også fylt med andre nye introduksjoner. For eksempel er «Nature Bites» tomat en kortsesong (70 dager) kirsebærtomat utropt som «den deiligste kirsebærtomaten» selskapet har sliten.

Et annet interessant tillegg er «Peppermint Swiss» chard som har rosa-hvite, stripete stengler med sukkerrør og mørkegrønne blader.

Grønnsakshagnere vil kanskje også legge til «Honeynut» squash i hagen. Denne butternut squash er en mini-squash i personlig størrelse (110 dager).

Harris Seeds, basert i Rochester, NY, har jobbet med å hjelpe gartnere (og profesjonelle dyrkere) siden 1879. Hagekatalogen er fylt med grønnsaksfrø og transplantasjoner, samt urter, blomster, frukt, hageartikler, gjødsel og alt annet gartner trenger å dyrke en vellykket hage.

Et unikt produkt som er rangert som en favoritt hos kundene, er pelleterte gulrotfrø. Hvert lite gulrotfrø er belagt for å gjøre det lettere å plassere og plante i hagen. Bedre avstand betyr liten eller ingen tynning når gulrotplanterne kommer opp. Harris tilbyr også pelletsalatfrø.

I tillegg til de nye grønnsaks- og blomsterintroduksjonene, har selskapet lagt til et produkt som heter Worm Power. Worm Power er en sertifisert organisk gjødsel laget av ormer og kan brukes på grønnsaker, blomster og potteplanter.

Harris Seeds er et nytt tillegg til katalogoppsettet som vises på VegetableGardener.com.