Skip to content

Hva er de beste sollysene med bevegelsesdeteksjon?

30 de januar de 2021

Har du lett etter den ideelle løsningen for utendørs belysning for å forbedre sikkerhetsfunksjonene for garasjen, stiene, skuret eller hjemmet ditt?

Vi er her for å dele med deg de beste sollyslysene som lar deg utnytte solens kraft for å nyte fordelene med moderne belysningsløsninger for dine behov. Disse er ideelle fordi disse panelene kan konvertere lysenergien fra solenergien til elektriske strømmer.

Sollys for hagen – unik kategori av landskapsbelysning

Utendørs sollys for hagen er en unik kategori av aksentbelysning eller landskapsbelysningsprodukter. Solbelysning er et perfekt tillegg i hagedekorasjonen for å markere hagestatuer og fontener eller innlemme bevegelsessensorflomlys for hjemmet og hagen, komplett med bue, hengende og tradisjonelle former.

Solcellelamper fungerer i hagen med høyteknologiske minisolpaneler. Disse panelene driver lysene når solen går ned og lader dem om dagen. Lavspenningsarmaturene gjør det enkelt å belyse hagestier, da det ikke er nødvendig med elektriske ledninger.

Ytterligere utlån til sine overlegne miljøvennlige fordeler, disse lysene kommer med tilleggsfunksjoner som bevegelsesregistrering og holdbar konstruksjon for langvarige ytelsesresultater.

Dessuten kommer noen av de høyere endelyslandskapslysene og solveilampene også med spesielle designfunksjoner som gjør dem perfekte for å produsere elektrisitet i nesten alle typer forhold, inkludert skyggefulle og overskyede omgivelser.

Disse soldrevne hagelysene er den perfekte løsningen for de mindre behovene for kraftuttak, midlertidige oppsett og steder som ikke får tilstrekkelig sollys. Det er også mange design og stiler som gjør terrassen din og andre uterom både tryggere og ser vakrere ut.

Disse inkluderer sollys, utendørs solbelysning, fireflylys, sikkerhetslys og superlyse LED-lys, og solstrengslys for å nevne noen få. De fleste er enkle å installere og gir utmerket utendørsbelysning.

For å installere dem, tar du dem bare ut av esken og plasserer dem i hagen der de får direkte sollys om dagen for å lade opp batteriene. Vent til solen går ned og hagelysene begynner å lyse.

Du finner et bredt utvalg av solbelysning på markedet fra selskaper som:

 • Coleman kabel
 • Solar Everything
 • Brinkmann
 • Hagekreasjoner
 • National Artcraft
 • Newport Solar
 • Homebrite Solar
 • .. og andre.

Nedenfor er våre beste valg innen sollys utendørs belysningssystemer som er tilgjengelige på markedet i dag:

1. OxyLED OxySol SL07 Dual Motion Sensors Solar Wall Light

Eliminer effekten av mørke flekker fra hjemmet ditt med OxyLED SL07 Solar Wall Light som leveres med to sensorer for å gi et utmerket utvalg av bevegelsesdeteksjon også. Denne enheten leveres med godt over 12 LED-lys som passer på den strålen for å produsere nok lys fra skumring til daggry. Dessuten gir dette lyset også forskjellige tilpasningsinnstillinger, inkludert nedtonet, fullt lys og fargesykluser.

OxyLED OxySol SL07 Dual Motion Sensors Solar Wall Light

Denne enheten leveres også med en holdbar og vanntettingsfunksjon på IP65-nivå for å sikre at den alltid er klar til å ta på seg all slags vær. OxyLED hagelys vil lade seg raskt om dagen for å sikre at det får tilstrekkelig med ladning selv når solen ikke er så lys. Noen av hovedfunksjonene til dette solhagen lyset inkluderer:

 • En motstandsdyktig designkonstruksjon som er holdbar og gir IP65 vanntette egenskaper i nesten alle slags vær.
 • Dette OxyLED-sollysvegglampen lades raskt om dagen, og den vil få tilstrekkelig ladning selv når lysnivået er lavt.
 • Inkluderingen av det innebygde 1200mAh oppladbare batteriet gjør det ideelt for funksjoner hele natten.

2. Holan 12 LED-bevegelsessensor Vanntett sollys på veggen

Dette vanntette lyset fra Holan 12 LED-bevegelsessensor leveres med et sett med 12 lys kombinert for å gi uovertruffen belysningsresultater på hele 160 lumen. Som et resultat gir dette sollyset de overlegne lysstyrkenivåene enn de vanlige hagelysene. Den leveres også med et 1200mAh sollysbatteri for langvarig ytelse.

Holan 12 LED bevegelsessensor Vanntett sollys på veggen

Inkluderingen av det oppdaterte sensorballhodet gir en utmerket grad av sensingegenskaper for dine behov. Denne enheten leveres også med en IP64 varme- og vannavstøtende konstruksjon for langvarige ytelsesresultater. Ytterligere utlån til sin overlegne design, er det faktum at den kommer med en enkel å installere design, noe som gjør det enkelt å installere på veggen eller gjerdet ved hjelp av skruer. Noen av hovedfunksjonene til denne enheten inkluderer:

 • 12 LED-lys som gir 160 lumen og 1200 mAh batterikapasitet for garantert langvarig ytelse.
 • Denne Holan bevegelsessensor vegglampen har varme- og vannavstøtende egenskaper. Den leveres også med automatiske av- og på-funksjoner som er oppdaget av soloppgang og solnedgang.
 • Den slitesterke designen består av to lag og tett forseglet sløyfe som kan gi langvarige ytelsesresultater.

3. Sunforce 82080 80-LED Solar Motion Light

Sunforce 82080 ledet solbevegelseslys kommer med et unikt amorft solcellepanel med et gjennomsnitt på 4,5 meter ledning for enkel tilkobling. Dette 80-LED-solbevegelseslyset garanterer optimale lysstyrkenivåer. Den kan også drives av to AAA-batterier sammen med unik monteringsmaskinvare.

Sunforce 82080 80-LED Solar Motion Light

Den helt værbestandige designen lar brukerne montere den på nesten hvilken som helst overflate, og den lades hele dagen for å garantere ytelsesresultater hele natten. Som et resultat vil lyset automatisk tennes når en bevegelse oppdages. Denne enheten har også godt over 80 superklare hvite lysdioder og et unikt ABS-plasthus for optimal holdbarhet.

Den amorfe konstruksjonen har sterke pærer og design med kraftige batterier for å garantere langvarig og pålitelig strøm når du trenger det mest. Her er noen av de viktigste funksjonene du kan forvente deg fra disse sollysene:

 • Den leveres med 80 lysdioder som i gjennomsnitt kan produsere 900 lumen. Videre kommer den også med en spesiell bevegelsesdeteksjonsfunksjon som oppdager når noen har aktivitet som kommer i stedet.
 • Den amorfe solenergikonstruksjonen gjør den perfekt for absorpsjon av solenergi.

Den består av nok oppladbare batterier for å gi langvarige ytelsesresultater for dine unike hagearbeid uten å miste strøm.