Skip to content

Hva er hydroponiske hager?

13 de juni de 2021

Har muligheten til å lage en hydroponic hage, representerer en av oppgavene som er veldig enkle å utføre for de menneskene som kan ha nytte av å kunne telle fra en uteplass som er romslig eller i forskjell fra en hage, men som ikke vil gå glipp av hva som er muligheten til å ha sine egne avlinger i hjemmets komfort.

For folk som finner ideen om hydroponiske hagerInformasjonen vi gir deg i denne artikkelen kan virke ganske interessant for deg å komme deg i arbeid og ikke gå glipp av denne motivasjonen.

Først av alt, hva er hydroponiske hager?

nyt en urbane hage

Det første du må huske på når du har noen ganske klar kunnskap, er at disse frukthagene også er kjent innen det som er hagearbeidets verden, med navnet frukthager som ikke har jord, fra det vi kan si, at dette i en definisjon som kan være veldig spesiell, siden det er litt komplisert for oss å kunne forestille oss omstendighetene med å kunne ha muligheten til dyrke planter uten hva som er behovet for å ha dem på et gulv.

Hva dette begrepet egentlig refererer til, og som vi har nevnt tidligere, er at det ikke er av stor betydning at vi kan ha et rom som har et land som er forberedt på en spesifikk måte slik at vi kan utføre denne oppgaven med å være i stand vokse plantene. Vi kan få sjansen til det kunne lage en hage som er hydroponisk i hva er noen frøbed, eller hvis vi foretrekker det, kan det være i en planter innenfor hjemmets komfortVi kan til og med være litt mer kreative og utføre denne oppgaven i noen potter som vi kan plassere vertikalt på en balkong, i tilfelle huset vårt har en.

Det som er veldig viktig er at vi burde vet alt du trenger for å kunne produsere underlaget det kan være den som er angitt for å kunne gi det nødvendige bidraget fra næringsstoffer til plantene som vi skal dyrke i disse rommene. Og vi må ikke glemme at vi må opprettholde nødvendige lysmengder og også vann. På den annen side kan vi si at det egentlig ikke er noen forskjell med hva en hage er som vi kan ha i en hage; men likevel, en av store fordeler Det er kunne spare mye plass, som representerer å være et flott alternativ å velge, og det er også noe som har utvidet seg i det som er vår urbane verden.

Hva er typen substrat vi kan bruke?

Vertikal frukthage

Når det gjelder dette problemet, kan vi ta hensyn til det tre typer underlag: organisk, uorganisk og syntetisk, men til tross for at et stort antall butikker som er eksperter på hva som er hageprodukter De kan selge oss de to første som vi har nevnt helt klare, en annen fordel ved å kunne velge bygge denne typen hage, er at vi har muligheten til å lage dem selv med de komponentene som vi vanligvis kan ha hjemme eller som det ikke er så vanskelig å finne i naturen, som for eksempel kan vi nevne grus, pimpstein, kokosfiber, kaffeskall, sagflis og mange andre ting.

På den annen side, syntetiske stoffer som kan være gen eller polyuretan, hvis vi må kjøpe dem direkte fra en butikk.

Hva er plantetypene vi kan dyrke?

De forskjellige variantene som vi kan bruke i en grønnsakshage som er hydroponic er ganske omfattende, og selv om de brukes veldig ofte til det som er masseproduksjon av salatVi kan også dyrke tomater, selleri, persille, rosmarin og mange andre planter. De er et stort antall planter som vi de vil være til stor hjelp å kunne opprettholde et kosthold som er sunt og som vi også kan føle oss lykkelige med å vite at vi har vært i stand til å se dem vokse i hjemmet vårt.