Skip to content

Kjennetegn ved moderne hager

27 de juni de 2021

Moderne hagerI motsetning til tradisjonelle og gamle hager, har de forskjellige former og design som gjør dem til ekte samtidskunstverk. Hovedkarakteristikken som presenteres for oss med moderne hager, er utvidelsen av marginene og mangfoldet av elementer som brukes til å lage denne typen hage. Generelt brukes klassiske former, med allerede etablerte designkanoner, men med repeterende, men vellykkede kombinasjoner.

Denne typen moderne hager, tillater å koble og relatere forskjellige former for hagedesign, for eksempel kan moderne figurer knyttes til klassiske elementer, og prøve å oppnå en balanse som passer vår smak på en bestemt måte.

De elementer som kan brukes i moderne hager er mange. For eksempel kan vi bruke busker, planter som vinstokker, blomster, trær, eller bare den vanlige vegetasjonen i enhver hage. Imidlertid, ved å utfylle naturen med visse former og kvaliteter, oppnår vi en veldig god atmosfære dekorert på en moderne måte, noe som gir et spesielt preg til denne typen steder. Husk at naturelementene kan blandes med elementer som er skapt av mennesker, for eksempel fontener, dammer, stier, som blant annet kan påvirke hagen og designet vi forbereder positivt.

Det er veldig viktig at når vi designer denne typen hager, jobber vi med de aspektene som interesserer oss mest, prøver å oppnå et rom og et behagelig og stille miljø, der vi ikke bare kan nyte naturen på en harmonisk måte, men også nyte elementer som vann, stein, jord og andre elementer som genererer en veldig vakker atmosfære og hyggelig.