Skip to content

Hvordan bruke trær til å dekorere

17 de juni de 2021

Trær er en type plante som på grunn av deres størrelse bør betraktes som søylene i hagen Rundt hvor resten av plantene vil vokse, og hvor andre dekorative elementer vil bli plassert, hvis du vil, for eksempel dekorative figurer som vil gi liv til rommet.

Det er imidlertid ikke alltid lett å velge det beste stedet for dem, så vi skal fortelle deg det hvordan du bruker trær til å dekorere.

Mål hagen din

Blomsterhage

Det første du må gjøre er å vite hvor mange meter vi har tilgjengelig, siden makten til å velge noen treslag eller andre vil avhenge av det. Selv om de kan beskjæres, er virkeligheten at ikke alle trær støtter beskjæring likt, og de utvikler heller ikke det samme etter å ha gjort dem, så det er visse planter som ikke anbefales å beskjære, for eksempel flamboyanter.

Velg de mest passende trærne

skyggetre

Like viktig som å vite hvor mange meter vi har, er å velge de artene som virkelig kan vokse godt utendørs i årevis, med tanke på jordtypen i hagen. Så det, Det er sterkt tilrådelig å ta en titt på trærne som vokser i nærheten av der vi bor, og deretter gå til barnehagene i området for å få de vi liker best.

Lag et fargeshow

trær i hagen

Trær kan ikke bare gi skygge, men de har også andre kvaliteter som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. En av dem blomstrer: det er arter hvis blomster er veldig, veldig prangende, som Bauhinia, Lagerstroemia eller Chorisia; og en annen av dem evnen til å farge bladene i veldig vakre farger, som de aller fleste løvtrær (lønn, bøk, hestekastanje, blant andre).

Hvis de plantes i et stort område som bare er reservert for dem, eller hvis du velger å plassere en eller annen i de områdene av spesiell interesse i hagen, for eksempel avslapningsområdet, vil vi oppnå et idyllisk rom.

Vær forsiktig med røttene

Ficus benjamina

Det er visse trær, som Ficus eller eucalyptus, hvis røtter er spesielt ødeleggende. Hvis du ikke vet om en art er farlig eller ikke, er det noen ting du kan se på for å finne ut av:

  • Kuppelstamme.
  • Tykke grener.
  • Til tross for at de er små (1 m eller mindre) og er i en stor gryte (ca. 30-35 cm), vokser røttene ut av dreneringshullene.

Dette er selvfølgelig ikke alltid sant, men det kan tjene som en veiledning. Hvis du trenger mer informasjon, anbefaler vi denne artikkelen.

Ideer å dekorere med trær

Her er noen ideer for å dekorere med trær: