Skip to content

Hvordan dekorere en stor terrasse med planter

18 de juni de 2021

Hvis du har en terrasse, kan du ha en nydelig grønt hjørne fullt av planter som kombinerer fantastisk med andre elementer, for eksempel møbler. Å få noe som dette er mye lettere enn det ser ut, siden du bare må ta hensyn til noen ting som jeg skal fortelle deg, slik at du har et idyllisk sted hvor du kan hvile og koble deg litt.

Og hvis du ikke tror meg, anbefaler jeg at du fortsetter å lese fordi jeg skal forklare hvordan dekorere en stor terrasse med planter, slik at det ser ut til at du faktisk har en hage og ikke en terrasse.

Trinn 1 – Beregn plassen du har

Terrasse

Dette er den første, den mest grunnleggende. Å vite hvor mange kvadratmeter terrassen din har, Det blir enda enklere å finne ut hvor mye møbler du kan sette, hvor mange planter og hvor du kan finne hver ting slik at den ser bra ut, siden det er viktig at selv om plassen er stor, at den ikke ser rotete ut.

Trinn 2 – Lag et utkast

Viskelær

I det må du tegne drømmeterrassen din tar hensyn til målerne du har. For å hjelpe deg med denne oppgaven kan du bruke hvilket som helst designprogram, for eksempel Sketch Up.

Trinn 3 – Velg plantene

Pottet petunia

Nå som du vet hvordan du vil ha terrassen din, er det på tide å begynne å bestemme hvilke planter du vil sette opp. Jeg mener ikke busker, blomster eller palmer, men heller navnene på disse plantene, siden det er mange som kan pottes, men det er andre som ikke er det. Av denne grunn er det viktig her å undersøke litt – på denne bloggen, for eksempel 🙂 – av planter som kan være nyttige for deg. Her er det noe:

  • Kaktus å ha i en gryte.
  • Løgformede planter som blomstrer tidligere.
  • Busker for hekker, som du også kan ha i en gryte.
  • Livlige planter.
  • Trær å ha i potter.
  • Palmer å ha i potter.

Trinn 4 – Inkluder noen møbler

Terrassemøbler

Siden terrassen er stor, dra nytte av og sette noen møbler. Et sett med sofaer med et bord med en liten plante i midten, et mindre og høyere bord i hjørnene, kanskje en fontene som hjelper deg med å slappe av i miljøet enda mer … Ta fantasien din, og du vil helt sikkert ha et hjørnespesial .

Trinn 5 – Spar plass ved å sette planter på veggene

Terrasse med planter

Hvis du, som meg, liker mange planter, og du er en av dem som kjøper mange fordi det er umulig for deg å bare bestemme deg for de du hadde oppført på handlelisten, anbefaler jeg sette en støtte slik at du kan ha hengende gryter. De vil være veldig originale, og du kan fortsette med hobbyen din uten problemer.

Et annet alternativ er å lage en vertikal hage, som vi forklarer i denne artikkelen.

Flere ideer til å dekorere terrasser

Her er flere ideer:

Hva synes du om disse ideene? Har du andre? 🙂