Skip to content

Hvordan dekorere et hagebord

15 de juni de 2021

Bord er en uunnværlig del av hagen, spesielt når de er mellomstore eller store. Å gå ut og spise ute om sommeren er ganske ønskelig, men dra nytte av de hyggelige nettene for å kose deg i ditt eget paradis for å prate med dine nærmeste mens du smaker på den nyhøstede høsten … den liker det bedre, ikke sant?

Siden de er møbler som vi vanligvis har ute hele året, er det interessant at de har noen små detaljer som gjør dem til en del av dekorasjonen på stedet. Men, Hvordan dekorere et hagebord?

Bord dekorert med sukkulenter

Før du tenker på å dekorere bordet, er det viktig at du svarer på et spørsmål: hvilken nytte vil du gi det? Avhengig av om du bare skal bruke den til dekorasjon eller om du også skal spise i den, må du beregne hvor mange gjenstander du kan legge slik at de ikke forstyrrer. Således, hvis du for eksempel har den midt i hagen, utsatt for direkte sol, kan du sette saftige planter for å dekorere den, for eksempel de fra slekten Aeonium eller pelargoner.

På den annen side, hvis du har tenkt å invitere dine kjære, må du legge noen få ting for å få det til å se pent ut, slik de gjorde med denne tabellen:

Bord med blomster

Vaser med avskårne eller kunstige blomster er det ideelle elementet for et bord som skal brukes til å spise. De gir friskhet, og selv om de tiltrekker seg oppmerksomhet, distraherer de deg ikke. Fargene er så velvalgte at det ser ut til at duken som dekker bordet, stolene, blomstene og lysene er en del av en enkelt ting.

Og er det å kombinere alt er viktig. Dermed, hvis myke farger dominerer i det hjørnet, er det sterkt tilrådelig å velge å bruke duker og andre elementer som ikke er veldig intense, som grønn, rosa, hvit eller krem.

Bord dekorert med steiner

Selv om dekorative steiner vanligvis ikke blir sett mye på bordene, er sannheten det de kan gi mye spill. Enten de er plassert midt på bordet eller i et hjørne, ser de flotte ut.

Har du andre ideer til å dekorere et hagebord?