Skip to content

Hvordan dekorere hagen din med Ikea-møbler

19 de juni de 2021

Planlegger du å gi hagen din en radikal endring? Bare flyttet inn og fant en helt tom grønn plass, livløs? Hvis du har svart ja på noen av disse to spørsmålene, er det det du har kommet til rett sted. Hvorfor? Vel, etter å ha lest denne artikkelen, vil du vite hvordan du kan dekorere (eller pusse opp) de områdene du ikke liker så lite nå.

Og i tillegg vil det ikke være nødvendig for deg å gå til mange møbelbutikker for å finne de du liker, men det vil være nok for deg å gå til et enkelt kjent kjøpesenter hvor du finner alt. Du tror ikke på meg? Ta en titt på bildene mens du oppdager hvordan du kan dekorere hagen din med Ikea-møbler.

I praktisk talt alle Spanias samfunn finner du minst en Ikea. Og hvis du er fra utlandet, er det nesten sikkert at du også vil ha en i nærheten. Så hvorfor ikke ta en tur på fasilitetene for å få en idyllisk hage?

For å oppnå dette kan det hende du trenger følgende. Ta notat:

Sett med bord med stoler

Bord og stoler satt

I løpet av sommerdagene vil du virkelig tilbringe mest mulig tid ute. Men selvfølgelig, for dette må vi ha noen stoler i hagen det vær komfortabel, ettersom det er sannsynlig at vi bruker dem lenge i flere uker på rad. Men hvis vi også legger et bord som går sammen, kan vi bare invitere noen venner til å tilbringe en utrolig kveld.

Det anbefales å få et sett som det som er vist på bildet over, som består av liggende hvite stoler med ryggputer som vil beskytte ryggen og nakken, og et bord for maksimalt åtte personer laget av behandlet tre som det tåler utendørs forhold uten problemer.

Kjøkken

Kjøkken

Hvem vil lage mat om sommeren, inne i huset ditt? Ikke mange mennesker, ikke sant? Hvorfor ikke gjøre det i utlandet? Og det er at hvis vi tar i betraktning at vi i løpet av denne sesongen vanligvis spiser veldig lette måltider, trenger vi ikke å slå på butanen, med mindre vi selvfølgelig må steke, lage mat eller noe på grillen. For alt annet vil det være nok å få tak i et Ikea-kjøkken som det på bildet, som forresten har grill, og bruke bare noen få minutter på å tilberede frokost, snacks eller til og med noen retter.

Som du kan se, Den har hjul slik at du kan flytte den når du trenger det, og et rom der du kan oppbevare oppvask og bestikk for neste dag. For å fullføre dekorasjonen av hjørnet, et behandlet trebord hvor du kan plassere små planter i pottene sine, og et bord med avføring.

Avslapping hjørne

Sofaer

Hvis du drømmer om å ha et utrolig hjørne å slappe av mens du leser en av de bøkene som hekter deg fra første side, hører på musikk, eller bare chatter med et familiemedlem eller en venn, skaff deg et sett med sofa, lenestol og selvfølgelig spisebord.hvor du skal sette glassene og noe å bite i. Men ikke velg noen. Forsikre deg om at de tåler miljøforhold som soleksponering og regn hvis du planlegger å plassere dem i et område der de vil bli utsatt, selv om det bare er noen få timer om dagen.

Det anbefales også at du legger noen planter for å gi det liv. Du kan til og med sette sporadisk palme, for eksempel Phoenix roebelinii, som kan holdes i potter ved ikke å vokse mer enn 5 meter; eller hvis du foretrekker en busk, en Acer palmatum (bedre kjent som japansk lønn) hvis du bor i et temperert klima på den kalde siden. Det kan heller ikke mangle blomster for å lyse opp i rommet: pelargoner, petunier, calibrachoas, … det er så mange! Velg de du liker best, og vis avslapningsområdet ditt.

Arbor

Arbor

Gazebos er spesielt nyttige når det ikke er noe skyggefullt område på terrassen eller i hagen. De tillater oss å være utendørs uten å måtte bekymre oss for ultrafiolette stråler, så skadelige om sommeren, siden de blokkerer praktisk talt dem alle. De er gode å ri, og det må også sies at hvis du ikke liker bena, du kan dekke dem med klatreplanter at de ikke blir for store eller at hvis de ikke klarer det, kan de beskjæres for å kontrollere utviklingen, som jasmin, klatring av rosebusk, clematis eller pasjonsblomst.

Utemøbler for å holde alt organisert

Møbler

Etter å ha slappet av er det på tide å jobbe med plantene: vanne dem, beskjær dem om nødvendig, skift potten, gjødsle dem … For å kunne jobbe mer komfortabelt er det ingenting som å ha alt godt organisert og plassert: pottene på en hylle, underlagene i en annen, plantene i et annet møbel. På denne måten, det vil være mye lettere for oss å finne det vi trenger.

Møblene som brukes til dette formålet må tåle fuktighet uten problemer, så det anbefales på det sterkeste at de er laget av stål, og helst rustfritt, spesielt hvis vi skal ha dem ute, som de du kan se på bildet, eller PVC.

Så du kan være sikker på at du kommer til å ha en fantastisk hage 😉.