Skip to content

Hvordan dekorere med vannplanter

17 de juni de 2021

Akvatiske planter er en veldig spesiell type vesener: i motsetning til de aller fleste arter, har de tilpasset seg å leve permanent med nedsenkede røtter. Og dermed, du kan dekorere et hvilket som helst hjørne med dem, enten ved å plante dem i kanner eller en dam, i en flaske eller i en fontene.

De ser veldig bra ut, og lar deg også puste rolig og ro i disse hjørnene. Så, Hva skal jeg vente på å dekorere med vannplanter? Legg merke til ideene våre, og nyt.

Miniatyr dam

Bilde - Hgtv.com

Dammene er dekorative elementer med enestående skjønnhet. Størrelse, stil og form vil avhenge av din personlige smak, plassen du har tilgjengelig og området der du vil finne den.. Og det er det, det er ikke nødvendig å ha et veldig bredt land for å kunne skryte av en vannhage; Egentlig kan enhver container uten hull tjene dette formålet.

Bilde - Minimalist.com

Fin, ikke sant? Å velge vannplanter som kan vokse i dammen og få dem til å skille seg ut nok, kombinere fargene på hver av dem og alltid plassere de høyeste bak de laveste, slik at samme mengde lys når dem alle, vil gjøre dammen ser flott ut.

Bygg et skip

Bilde - Garden.lovetoknow.com

Hvis du er flink til å jobbe med tre, du kan dra nytte og bygge en båt. Når du er ferdig med det, behandler treet med en spesiell olje for å motstå fuktighet, dekk interiøret med motstandsdyktig drivhusplast, legg et godt lag med elvesand og plantene, og til slutt trenger du bare å fylle det med vann.

Ha et akvarium

Akvarium

Akvarier er den ideelle unnskyldningen for å ha vannplanter inne i hjemmet. De lar deg ha et stykke undervannsnatur i stuen din. Og for ikke å nevne hvor interessant det kan være å ta vare på fisken som bor i denne spesielle skogen.

I barnehagene finner du mange typer vannplanter til akvariet ditt: noen mindre enn andre, noen med evnen til å oksygenere vannet (de såkalte oksygenholdende plantene), … Velg de du liker best, med tanke på hvilken type akvarium du vil ha (enten med kaldt eller varmt vann) og størrelsen på beholderen..

Så du får en spektakulær vannhage 😉.