Skip to content

Hvordan dekorere med vaser?

17 de juni de 2021

Hvis du er en av dem som vil ha blomster i forskjellige hjørner av hjemmet eller hagen, har du flaks. I barnehagene er det utallige containere der de kan plasseres. Men å velge den beste vasen kan noen ganger være veldig komplisert, siden det må være dekorativt, men ikke for mye, må det kombineres med de dominerende fargene i rommet der det skal plasseres, og det må også favorisere blomstene det har inni.

Er dette en umulig oppgave? Etter å ha lest denne artikkelen, vil det ikke være så mye for deg 😉. Skriv ned disse tipsene for å dekorere med vaser et rom og gjør det til et spesielt sted.

Hvilke typer vaser er det?

Blomster på terrassen

Selv om det er flere typer, er de som er mest brukt i blomster:

Blusset vase

Denne typen vaser er som en bjelle, men opp ned. Halsen er betydelig bredere enn basen, slik at den er perfekt for å plassere tynne stilker, men med rikelig blomstring.

Sylindrisk vase

Bilde - Decor-vases.com

Denne vasen er veldig elegant. Bunnen og nakken er smalere enn midten av bollen, noe som gir utseendet til en sylinder. Den er spesielt egnet for å sette store blomster og blader.

Vase med smal nakke

Denne vasen er preget av å ha en mer eller mindre smal base som utvides når den kommer nærmere nakken, som smalner. Det er den mest anbefalte å sette tynne stilker med store blomster.

Vase

Vasen ser ut som en vase, men i virkeligheten er nakken mye smalere, slik at du kan bare sette en eller to vakre blomster.

Terning

Det er en container som er lav i høyden, men veldig bred. I mange korte stamme blomster kan settes, og kan til og med kombineres med blader.

Hvordan bruke vaser til å dekorere?

Tulipaner i en vase

Som vi har sett, kan du i hver vase sette noen blomster eller andre. Men selvfølgelig, Vi kan ikke bare ta hensyn til formen på den, men også fargene, siden disse påvirker stemningen til hver enkelt av oss.

For eksempel, Hvis det du leter etter er å ha et avslappende rom, bør du velge vaser i myke farger, som pastell, lysebrun eller sitrongrønn.. Tvert imot, hvis du vil dekorere terrassen, er det mest tilrådelige å velge gjennomsiktig glass eller keramiske vaser hvis farger kombineres med de som dominerer på stedet.

Blomster i vase

Målet bør alltid være å oppnå et hyggelig opphold, der den bare fremhever det vi virkelig vil at den skal gjøre, for eksempel planter. Vasene er veldig viktige, siden de må bidra til å øke skjønnheten til blomstene de har inni.