Skip to content

Hvordan dekorere terrassen din i Chill out-stil

12 de juni de 2021

Vi blir alle lei av rutine, dag til dag, jobb og vi vil koble av litt og slappe av for å gjenvinne styrke. Selv om det er kaldt, er det nødvendig å se bort fra ansvaret litt og kose seg litt. Hva er bedre enn å slappe av på terrassen eller hagen din med god atmosfære Slapp av dekor.

Noen vil tro at å dekorere terrassen eller hagen din som en chill out kan være veldig dyrt, arbeidskrevende eller tidkrevende. Imidlertid, med ideene som vi skal gi deg nedenfor, kan du oppnå det på en billig og enkel måte. Vil du vite hvordan du kan dekorere terrassen eller hagen din i Chill out-stil?

Slapp av stil

chill out er et avslappende miljø

Det første vi må huske på er at Chill out-stilen vi leter etter må være personlig. Hver og en har sin egen smak og bør ikke styres av dekorasjonsstandarder for andre hager, terrasser, balkonger etc. Det vil si at dekorasjonen spiller en viktig rolle, og du vil virkelig være mer komfortabel når du inviterer vennene dine til det hvis dekorasjonen bærer navnet ditt og etternavnet.

Slapp av møbler

chill out møbler skal gi komfort

Dekorasjonen på Chill out-terrassen eller hagen skal ikke være overbelastet, den skal heller være minimalistisk, men tilstrekkelig. Før noen annen følelse av å være overbelastet, det vi leter etter er komfort.

Noen møbler som er mest brukt i Chill put-dekorasjoner, er kurvesofaer, solsenger med linstøtte, marokkanske te-bord (disse gir dekorasjonen mye varme, glede og friskhet). For å dekorere disse møblene kan vi plassere glasslykter, stearinlys, puter, puffer, lysekranser, matter, tepper, blomsterbuketter og potter med aromatiske planter som lavendel eller rosmarin.

Stilt overfor muligheten for regn eller for mye vind, det ideelle er å plassere paraplyer, markiser eller en pergola. Med alle disse tingene kan du skape en veldig koselig atmosfære.

Planter til pynt

slappe av terrasse dekorert med bambus

Planter og blomster er avgjørende for å dekorere en Chill out-terrasse. Derimot, vi kan ikke overbelaste miljøet med for mange planter. Det ideelle er å bruke kunstgress, siden det er vanskeligere å vedlikeholde naturlig gress på en terrasse.

Det er de som foretrekker å gjøre terrassen til et tropisk fristed ved å plassere bambus, andre gir den et varmere preg med noen kaktus osv. Det ideelle er å dra nytte av veggene for å plassere pottene og gi det naturlige preget på terrassen vår. La oss ikke glemme at naturen er en av de største kildene til avslapning, og at det å ha dem på terrassen vår, er sikker på å trøste og slappe av, vekk fra kjas og mas, trafikk og ansvar.

De kan også plasseres vaser med blomster, midtstykker eller til og med kunstige planter mer fargerike som oppfyller funksjonen til å gi liv til terrassen, men ikke trenger noen form for pleie.

Blomster komposisjoner

blomsterkomposisjoner gir terrassen farge

Hvis vi ønsker å dekorere terrassen vår med blomsterkomposisjoner, er det viktig å ta hensyn til terrassens orientering og hvor mye solvarighet blomstene vil bli utsatt for. Som du vet, ikke alle planter støtter like mye sol, andre kan ikke gi den solen direkte osv. Derfor vil vi utføre forskjellige plantasjer.

Idealet er å leke med hamDe rosa tonene å plassere på terrassen. For dette vil vi bruke en munter og fargerik sesongblomst: små georginer, petunier, dimorfe eller tusenfryd, stemorsblomst pelargoner, blå blomst solano, mesen og osteospermum. Vi vil også bruke litt pittosporum tobira nana som vi vil plassere i veldig høye containere.

Disse blomsterkomposisjonene skal plasseres på et kunstgress, så på denne måten vil de skille seg ut mer. Beholdere eller containere i hvit og høy størrelse kan brukes til å plassere blomstene.

Ved planting er det viktig at det er god drenering unngå fukt eller pytter. For dette gir vi det dette spesifikke substratet: substrat for pelargoner eller blomsterplanter. Dette underlaget er perfekt for sommerblomstringen, selv om gjødsel og vanning også vil være nødvendig for å sikre at plantasjen er sunn og attraktiv.

Slapp av tilbehør

chill out tilbehør er perfekte for å gi det mer dekorasjon

Chill out dekorasjon tilbehør de kan være så forskjellige som fantasien din: ornamenter av alle slag, hjelpemøbler, grilling, planter, blomster, fontener, dekorative peiser … Det er viktig å ha en god fordeling og ikke plassere dem alle sammen eller uten noen form for veksling, fargespill, etter størrelser , etc.

Belysning er et sentralt element. I tillegg til å være avslappende, er det nødvendig å bli opplyst hvis det blir mørkt på datoen vår. Men lyset skal ikke være normalt, men mer imøtekommende. For å gjøre dette, vil vi bruke et svakt lys om natten, med dimbare søkelys eller bruke stearinlys, lykter, lysekroner, kranser … I tillegg, hvis vi vil ha dette koselige lyset om dagen, kan vi dempe sollyset med markiser , gardiner, tak bambus, etc.

Veggdekorasjoner

chill out vegger skal gi avslapning

Det viktige du må ta hensyn til når du dekorerer veggene er bidraget fra harmoni til miljøet, men uten å overvelde eller trekke stor plass. Av denne grunn kan forskjellige belegg brukes som begge fungerer som isolatorer mot temperaturer og dekorerer dem med bilder, keramikk, noen blomsterpotter eller vinyler.

Når det gjelder fargen, hvit er den mest grunnleggende tonen for denne typen dekorasjon, siden det er en nødvendig farge for å nyte et ganske behagelig og friskt miljø. Men du kan også kombinere fargene på veggen med sofaer, planter, bord, gulv osv. Eller lag en blanding av mykere toner som gir avslapning, og unngå de mest aggressive fargene.

Intime ideer

å ha privatliv er viktig på terrassen vår

En avslappende terrasse bør gi litt privatliv, om du vil ta en lur, eller ønsker å sitte og snakke med noen få venner. Hvis du vil ha litt privatliv, kan du legge et stoff som vil isolere deg fra nattens kulde og også gi en koselig atmosfære. Nå kan du ta en stille drink med gjestene dine, i et intimt rom som er koblet fra verden.

For å gi noe mer intim atmosfære, er det bra å bruke tekstiler av lyse toner i bohemsk stil eller noen med arabiske eller orientalske tendenser. Med denne dekorasjonen vil den gjøre atmosfæren mer intim og få fantasien til å fly.

Med disse ideene håper jeg at du kan få terrassen din dekorert i en Chill out-stil og at du kan komme vekk fra forpliktelser og rutine selv i flere timer.