Skip to content

Hvordan gjerde hagen min

21 de juni de 2021

God morgen lørdag! Har du våknet og vil gjøre litt arbeid i hagen din? Til tross for varmen, er sannheten at det er dager da vi virkelig vil gjøre noe i hjørnet der vi nyter blomstene, eller fargene på de forskjellige plantene vi har i den.

Hvis du noen gang lurte på hvordan du kan gjerde hagen min, legg merke til disse forslagene.

Det ser ut til at en hage er mer personlig, mer din, når den er inngjerdet. Du får privatliv og også sikkerhet, noe som blir satt pris på når du har små barn og / eller bor sammen med kjæledyr. Det er to typer gjerder: naturlige og kunstige.

Naturlig gjerde

Barrtrær

De naturlig gjerde Det er en som består av levende planter. Det kan ta mer eller mindre tid å få en god gjerde, men det er uten tvil det beste alternativet når vi ønsker å få en grønnere hage. Det eneste du må huske på er at de fleste bartrær eller busker som brukes til hekker, skal plantes i en avstand på 30 til 40 cm fra hverandre.

Planter som barlindtrær, sypresser, laurbær eller viburnum de er de mest anbefalte artene.

Kunstig gjerde

Hage med gjerde

De kunstig gjerde Det er en som er laget med tre eller blokker. Det trenger knapt vedlikehold, i tillegg er de veldig holdbare og motstandsdyktige. De er den mest tradisjonelle gjerdetypen på grunn av deres holdbarhet.

Et annet alternativ er kombinere begge typer gjerde. For eksempel: Du kan sette en vegg opp til en viss høyde, deretter sette inn flere stenger, hake trådnett og plante et klatreverk i nærheten slik at det vokser på stoffet. Dette er noe som gjøres mer og mer, fordi du har det beste av begge typer: på den ene siden sørger du for at den er motstandsdyktig takket være blokkene du lager veggen med, og på den andre utvalg av farger i hagen din vil øke på grunn av blomstene til klatreren.

Og hvordan har du inngjerdet hagen din?