Skip to content

Hvordan klippe uten maskin

21 de juni de 2021

En hage med gress er et virkelig under, spesielt når du har barn eller vil være utendørs, sitte på den eller ligge og se på stjernehimmelen … Inntil nylig ble det antatt at det tok mye vedlikehold, så mye slik at hvis du bodde i et klima hvor nedbøren er liten, ble det ikke anbefalt å så det i hagene. Men heldigvis blir denne situasjonen etterlatt, siden hver gang vi kan ha typer gress med lite pleie.

Uansett hvilken type du velger, må alle kuttes innimellom. Hvis du ikke har den beste gressklipperen eller ikke har råd til den, ikke bekymre deg. Jeg skal forklare deg hvordan du klipper uten maskin.

Klippet gress

Avhengig av overflaten som plenen opptar, vil det være mer tilrådelig å bruke noen verktøy eller andre. For eksempel, hvis området som dekker det er ganske lite, kan du bruke små beskjæringssakser. Men hvis den er ganske stor og / eller høy, er det bedre å bruke saks som normalt brukes til å kutte hekker, eller en sigd. Det kan ta tid, men resultatet vil være verdt det.

Det er viktig å alltid kutte mer eller mindre i samme høyde. For å gjøre dette, anbefaler jeg deg at når du allerede har kuttet et hjørne, beveger du deg noen meter unna for å sjekke at det er godt klippet og at de ikke ser ut som «fjell».

Hage med plen

Før du bruker noe verktøy, det er praktisk å desinfisere det med noen dråper alkohol fra apoteket. Dette vil forhindre at plenen blir påvirket av sopp, noe som kan skade den alvorlig. Av samme grunn er det også viktig at når du er ferdig med å klippe plenen, kjører du riven for å fjerne de kutte gressbitene. A) Ja, det vil se mye mer spektakulært ut.

Å klippe plenen uten maskin kan ta tid, men … du vil nyte det mye mer senere! 😉

Kjenner du andre måter å klippe plenen uten å bruke maskin?