Skip to content

Hvordan lage stoler med paller?

13 de juni de 2021

Gjenvinningsmateriale kan alltid være en godt alternativ for de menneskene som ønsker å spare litt penger ved å lage sine egne gjenstander, og i dette tilfellet vil vi snakke om paller, et materiale som er veldig allsidig for å bygge uendelige ting, uten å være ekspert på snekring og som vi i de fleste tilfeller kan få dem gratis.

Hvis vi lar kreativiteten ta overhånd og fyller oss med ideer, kan vi gjøre mange ting, for eksempel bygge komfortable og dekorative møbler. Og av denne grunn vil vi lære deg i denne artikkelen hvordan du lager stoler med paller.

Hvordan lage stoler til gjenvinning av paller?

disse stolene er veldig enkle å lage

Hvis du er en av de menneskene som liker å praktisere kreativitet og blir oppfordret til å bygge ting, disse iøynefallende stolene er så enkle å lage Og de er også veldig dekorative, ideelle for å være en del av ethvert miljø hjemme som vi ønsker å gi et snev av på en økologisk og billig måte.

Husk at til tross for at dette materialet er veldig motstandsdyktig, kan bli skadet veldig lettFor eksempel, hvis stolene har puter og det er for solfylt ute, anbefales det at hvis de ikke blir brukt, holdes de inne i huset, siden sollys kan gjøre at fargen blekner, og vi må male dem på nytt.

Dette skjer også når det gjelder regnfulle dager, siden hvis de får fuktighet, kan de også ødelegge, selv om vi må si at det generelt er veldig sjelden at noen foretrekker la stolene stå uten noen form for materiale Det gir dem mer komfort, slik at de kan være litt ukomfortable når du setter deg ned, det er derfor det er mye bedre å bruke noen puter, som bortsett fra å utføre deres funksjon, kan være en del av ornamentet du vil gi hjemmet ditt.

Selvfølgelig krever litt innsats å kunne bygge dem, men det er noe som virkelig er verdt det hvis du vil gi favorittområdene dine noe originalitet.

Fremgangsmåte å følge når du lager stoler med paller

trinn for å lage stoler av paller

Først og fremst er det første vi trenger å skaffe oss materiale for å bygge dem.

Paller De kan fås i grønnsakshandler nær hjemmet ditt Og selv om disse kan være litt små, kan de brukes avhengig av prosjekt, men vi kan også få dem i fabrikker og lager, siden de vanligvis samler dem, eller hvis du foretrekker det, kan du se etter dem i et gjenvinningssenter.

Når vi har fått materialet vårt, kan vi komme i gang, så vi trenger det to paller av samme størrelse eller så like som mulig, fire trebiter som skal brukes til å lage stolbena, to brett for armlenene og noen sekker der kornene kommer fra.

Vi vil bruke en av pallene til ryggstøtten og den andre til å lage setet. Vi må huske rengjør alle materialer veldig bra før du monterer stolen vår

Vi må forsterke pallen som vi skal bruke på. Vi kan gjøre dette ved å spikre trebiter til hovedstøtten.

Fest de fire trebitene som vil være støtten til stolen vår. For dette lager vi fire hull med et bor i pallen og skru bena til den høyden vi liker best, med tanke på at skruene må ha riktig lengde slik at de kan trenge gjennom treet.

Så spiker vi brettene i trebitene som vi bruker til bena på stolen, selv om de også kan være hold deg til armlenebrettene eller den kan spikres til setepallen.

Til slutt fyller vi bønnesekkene med noe svampaktig materiale for å lage putene.

Og voila, vi har laget stolen vår med Resirkulert materiale, men hvis du foretrekker det, kan du gjøre andre modeller litt mer kompliserte, men det vil helt sikkert finne dekorasjonen du vil gi din favorittplass.