Skip to content

Grønnsakshage med paller: hvordan du gjør det

19 de juni de 2021

For tiden kan vi se hvordan paller har blitt en av de viktige delene i noen hjem siden det er mulig å finne dem både på gatene og i butikkene i tillegg til kan brukes til et stort antall ting.

Så hvis du har litt vett og litt fingerferdighet i hendene, du har muligheten til å bruke dem på nytt å gjennomføre et prosjekt i hagen din, for eksempel, du kan lage flere rustikke potter ellers kan du bruke dem til å utdype din egen hage i hjemmet ditt.

Økologisk er på moten

Vær grønn og ta vare på miljøet

Som du kan se, miljøvennlig blir stadig mer moteriktig, for etter hvert som dagene går, dukker det opp mange kampanjer som tar sikte på å få mange flere til å begynne å bli klar over at hvis vi blir med, sammen kan vi bidra til å skape en utviklingsprosess gjøre det mye mer bærekraftig.

Kun du må bruke deler og / eller produkter som er resirkulert i hvert av prosjektene dine, siden dette uten tvil er den beste måten å hjelpe og samarbeide med miljøet på. Å gjøre et økologisk prosjekt er noe veldig enkelt å gjøre hvis du har de nødvendige resirkulerte produktene, og derfor lærer vi deg alt du trenger å vite, slik at du kan lage din egen økologiske hage ved hjelp av paller.

Lag hagen din enkelt med paller

lage en grønnsakshage med trepaller

Du trenger ikke ha mange ting, siden du begynner å lage den lille hagen din med paller, Du bør bare få ca 3 eller 4 trepaller, som viser seg å være veldig enkle å finne, siden de i mange butikker har en tendens til å ha dem i ryggen og deretter kaste dem, også du trenger et plastnett for bruk i landbruket, siden dette vil være det sentrale elementet i hagen din.

Likt du må ha flere redskaper slik som en bor, en hammer, en børste og en sag, samt flere skruer, en børste med tykk bust, et sandpapir og lakken som du vil beskytte overflaten av treet du vil bruke. Og hvis du foretrekker det, lakken kan også være miljøvennlig.

Å starte hva du bør gjøre er å demontere pallene, være veldig forsiktig så de ikke går i stykker, da dette generelt viser seg å være den vanskeligste delen av hele jobben siden demontering av pallene vil ta litt tid. Når du er ferdig med å demontere pallene, må du ta sagen og kjøre den langs treets kanter, og deretter legge på litt lakk ved hjelp av børsten.

Som vi sa før, kan du velge, enten et kjemisk produkt eller et økologisk produkt, hvis du virkelig vil sluttresultatet av arbeidet ditt er et økologisk prosjekt, helt 100% naturlig.

Når skogen er klar, vil det være på tide å ta hammeren sammen med skruene for å lage strukturen som hagen din vil ha.

Du kan gjøre det slik du foretrekker, det vil si du kan dele den i flere seksjoner eller gjøre det på en enkel og rektangulær måte. For dette må du bruke 4 paller for sidene og en stor eller flere tynn for å lage underlaget. Hvis du vil at den skal være litt høyere, du må finne 4 paller til for å lage noen ben. Selv om du må være veldig forsiktig med å plassere skruene godt, for at hagen din skal være sterk nok.

Nå for å fullføre hagen din laget med paller, bare du må distribuere plastnettetmå den være over hagen din for å forhindre at vann og jord kommer i kontakt med trepallene og skader den. Gjort dette Det er anledningen til å legge underlaget og de plantene du foretrekker og hagen din vil være klar for deg til å nyte økologiske produkter dyrket av deg.