Skip to content

Hvordan starte en blomsterhage ute

12 de juni de 2021

Blomstene er veldig dekorative. De kan være store eller små, men kronbladene deres er farget med så lyse og muntre farger, som det alltid er en glede å se. Å ha et blomsterhjørne i hagen er fantastisk. Og det beste er at du ikke trenger å ha mye jord for dem.

Så jeg skal forklare deg hvordan starte en blomsterhage ute slik at du kan tenke på blomsterdekorasjonen så snart som mulig.

Velg stedet

Plante bulbous i blomsterhagen din

Planter som produserer blomster er generelt solelskende. I det minste må du gi dem 4 timer direkte slik at de kan åpne ordentlig. I tillegg trenger de mye vann, altså en god beliggenhet kan være nær eller midt på plenen, på begge sider av stien eller i rasteplassen.

Avgrens området og forbered bakken

Forbered bakken for blomstene dine før du planter dem

Nå som du vet hvor du vil ha blomstene dine, må du definere området. For det du kan bruke innsatser, steiner, spray eller noe annet som hjelper deg med å definere området som snart vil gi mye liv til hagen. Deretter må du forberede landet, fjerne urter, gjødsle landet med organisk gjødsel som kugjødsel, og plassere et anti-ugressnett.

Planter blomstene dine

Aster plante, ideell for hage

Det neste trinnet er det du sikkert gledet deg til: å plante blomstene. Det er på tide å ha det ønsket hjørnet, og siden alt er klart for planting, kan du kjøpe de plantene du liker best hvis du ikke har gjort det ennå. Ja absolutt, det er veldig viktig at du tar arter som vokser mer eller mindre i samme høydeEllers vil de høyeste over tid dekke solen for de laveste, noe som får dem til å svekkes. Du har mer informasjon her.

Å plante dem, du må ganske enkelt gjennombore ugressmasken. Bor hullene der du vil sette hver plante. Et annet alternativ, hvis det er mer behagelig for deg, er å plante dem først og sette nettet senere.

Kombiner fargene slik at du får en perfekt hage

Og til slutt er det på tide å ta bilder for å vise frem blomsterhagen din 🙂.