Skip to content

Hvordan vedlikeholde hagemøbler

11 de juni de 2021

Hagemøbler er en veldig viktig del: hele familien kan glede seg over å være utendørs omgitt av mange velstelte og sunne planter mens de for eksempel har en brus. Men sannheten er at for at dette skal gjentas ved flere anledninger, er det nødvendig å vedlikeholde møblene, siden det ellers ville forverret seg over tid.

For å unngå å gå tom for bord eller stoler, forklarer jeg nedenfor hvordan vedlikeholde hagemøbler.

Jern, plastmøbler

Jernmøbler sett

Møbler som er laget av vanntette og motstandsdyktige materialer, som jern, plast eller rustfritt stål, selv om det virker motsatt, trenger litt vedlikehold; Det stemmer at ikke mye, men noe ja 🙂. For det, det vil være nok til å fjerne støvet med en klut minst en gang hver dag, siden det er veldig lett for støv å falle på dem.

Selvfølgelig, hvis du ser at de mister fargen, må du påføre et lag primer og deretter male dem med en pensel.

Tremøbler

trebenk

Tre er et verdifullt materiale som det er laget meget elegante hagemøbler med. Men selv om vi kjøper møbler som allerede er behandlet for å tåle dårlig vær, kan regnet og solens handling gradvis ødelegge dem. Det du må gjøre for å holde dem perfekte er gi dem et pass treolje to ganger i året, eller oftere hvis det regner ofte. Hvis du ikke vet hvor du får tak i det, kan du kjøpe det.

Fibermøbler (rotting, kurv og lignende)

Møbler

Fibermøbler er dyrebare, men de har den korteste levetiden hvis de ikke vedlikeholdes ordentlig. Hvis du vil at de skal vare lenge, er det veldig viktig at du fjerner støvet med en støvsuger og rengjør dem med saltvann. I tillegg må du lime skjøtene minst en gang i året.

Og hvis de mister farge, spraymaling dem, og har premiere møbler 🙂.

Var det interessant for deg?